Toysdaily 玩具日報

查看: 12997|回復: 9

[個人收藏] 我的第一隻Marvel Select,我的第一隻Hulk

一直儲開Bandai SHF系列 (Rider, Ultraman, Marvel)
但SHF Hulk 1.0太醜(真係買唔落手)
SHF HULK (Thor 3版)又太貴 (都係買唔落手)

第一次買Marvel Select(唔知呢個系列係點,又唔知自己有無買貴左)
不過呢隻Hulk造工係真好靚,價錢對比SHF平好多 (反正Bandai QC越黎越差,價錢又越黎越貴,仲要抽大蛋)
不如試下其他廠

呢隻Marvel Select Hulk 齋企已經好型
配件有頭x2,手x2,武器x2

Marvel Select 個 比例 好似 大過 SHF ??
Vince 發表於 15-6-2018 03:35 PM
Marvel Select 個 比例 好似 大過 SHF ??

我無SHF隻HULK
比較唔到
Marvel Select o的大隻佬都好正
不過o係香港難買到
呢隻真係唔錯..

真係掂,唔洗食Bandai 啲高價低QC
kaselai 發表於 15-6-2018 05:11 PM
Marvel Select o的大隻佬都好正
不過o係香港難買到

如果出電影Thanos就好喇
wyman229 發表於 15-6-2018 04:55 PM
我無SHF隻HULK
比較唔到

同1/12比係大隻D, 又未到1/9, 所以少人儲
threeeye914 發表於 16-6-2018 10:49 AM
同1/12比係大隻D, 又未到1/9, 所以少人儲

7" scale
如果計數大約會係 1 / 10.3
marvel select真係抵食夾大件
上色又唔差{:1_377:}