Toysdaily 玩具日報

查看: 19605|回復: 14

[詢問] Action toy 太寶郎

原定17年冬季推出,延期又延期,我半年前已在孤X訂了,問極又係話未有,有冇師兄有可靠消息確實時間係幾時出?
第一次買 Action Toys 玩具 ?? 等下等下就會出貨 ga la ... :(
example 1: ES合金 超獸 ... 等左 差不多 10年 ja ...
example 2: ES合金 黃金俠 ... 仲等緊 ...
你講果D example係一廂情願的等,不是已公佈會出的商品。
july ?:({:1_374:}:ar:
佢FB覆人話出完隻光速電神就到太寶郎,7月應有機
加了武器補常,等小小都OK既{:1_374:}
有冇消息何年何月推出市面??
上信和10樓問~~~~~~~~~~~~~~~~~~
C兄是否問隻大膠太保郎?見佢FB話九月出世,但尋日經過10/F,見到仲收緊訂,截訂日期為11月尾,唔知係咪同一隻呢?
Action toy 超合金太寶郎,有聲氣未?
Agito 發表於 11-9-2018 07:09 AM
Action toy 超合金太寶郎,有聲氣未?

聽說快出了~~~今年內~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
simpsons 發表於 16-9-2018 10:39 PM
聽說快出了~~~今年內~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

已問,今週派貨。另六神10月派
我在孤注訂的,今日下午打去問的答案係"未有",幾時有"唔知"真係火都來,我即時收線。
Agito 發表於 29-9-2018 04:43 PM
我在孤注訂的,今日下午打去問的答案係"未有",幾時有"唔知"真係火都來,我即時收線。 ...

聽說下星期有
望穿秋水,昨晚已取了貨;去年已出了E T,現在出了A T,很多師兄話再等埋E X,請問EX是什麼版本?Size係埋大隻很多冇甘袖珍?