Toysdaily 玩具日報

查看: 15763|回復: 14

[詢問] 咨詢: 想入返Evolution Toy嘰磁力鐵甲人

想入返Evolution Toy嘰磁力鐵甲人....尤其係No. 20

想問邊度有得買? 同麻煩大家評價一下呢隻如何...thx :64:
Vince 發表於 11-6-2018 04:47 PM
可以睇下網友既 review
http://www.toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=241766&extra=pag ...

Thx. 呢個出post時已睇, 但成三年前, 所以想知依家邊度可後追...:67:
C兄有無去肥趣搵下? 佢地D ET款都好似幾齊.
玩具Joe 發表於 11-6-2018 11:46 PM
C兄有無去肥趣搵下? 佢地D ET款都好似幾齊.

THX.....我會去睇睇:64:
買Evolution Toy不如買宇宙合金個隻(應該係前cm).
有埋馬仔.

我推介呢只 ...雖然無馬玩 ...

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... read&tid=235991
馬仔 發表於 14-6-2018 10:33 AM
買Evolution Toy不如買宇宙合金個隻(應該係前cm).
有埋馬仔.

係呀,4,5月時做特價,黑金版,6舊水,又大盒,買了一盒回家,底到爛
最重要是cm's和宇宙合金真是有合金XD。
這宇宙合金和action toys的磁力鐵甲人應該是目前最好的。
Thx 咁多位版友提供咁多有用嘰介紹同資訊 :64:
其實如果師兄要買, 小弟都係推介CM's同ET, 呢兩隻比例上比較好睇D, Action Toy個人覺得比例唔靚, ET除咗肥趣外, 信鵝頂層近廁所都好齊
半田健人_555 發表於 17-6-2018 02:13 PM
其實如果師兄要買, 小弟都係推介CM's同ET, 呢兩隻比例上比較好睇D, Action Toy個人覺得比例唔靚, ET除咗肥 ...

多謝 想問信鵝那間店信譽如何 之前未幫襯過
ACTION TOY外形較好,高過CMS或EVOLUTION一個頭,可動係三者之間最強!佢甚至可擺單膝跪地POSE
幾何 發表於 17-6-2018 02:35 PM
多謝 想問信鵝那間店信譽如何 之前未幫襯過

其實我覺得冇問題, 不過有師兄講過話老闆脾氣怪