Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[活動展覽] Evolution Toy 2018 Summer Exihibition 光速電神,電光超人,六神合...

以參觀角度無壞,要買就三思了~又貴兼質素唔掂。
bigtomm 發表於 10-6-2018 10:55 PM
六神條手指公赫然有三節!抵玩!!

唔知可唔可以安落合金魂度, 一直覺得合金魂隻手唔好用{:1_203:}
ET舊年定前年出0既 MACROSS 2 valkyrie 2 貴到離譜然後口碑又差到離譜,都係個句了,睇定D先。
gundam010 發表於 12-6-2018 04:22 PM
ET舊年定前年出0既 MACROSS 2 valkyrie 2 貴到離譜然後口碑又差到離譜,都係個句了,睇定D先。 ...

Macross 2 BANDAI嗰隻羸佢幾條街啦....
eddiem249 發表於 9-6-2018 05:35 PM
一堆垃圾..........

一堆垃圾 X2
六神同光速同果出得好就會賣,不過寧可食炒價都唔會訂,一日未見街貨,一日都唔知會唔會中伏。

我覺得做人唔可以咁武斷, 未睇過最後版本唔應該咁講.

不過今次................好認同.
電光超人笨大個邊有樣你參考都可以出到咁⋯⋯
i Like it {:3_126:}