Toysdaily 玩具日報

查看: 11916|回復: 4

[分享討論] 玩具日報視頻@機械人研究所-百獸王 定 金剛戰神 呢?

玩具日報視頻@機械人研究所-百獸王 定 金剛戰神 呢?  好混亂啊~:time:
快快樂樂又一星期了:43:

承接 BANDAI SUPERMINIPLA的百獸王快要推出:73:
今個星期日報既棧械人研究所  重量出擊:what:
VINCEN 加超音 同奧雲  (仲有揸機既白狼):77:

係未有 SUPER MINIPLA前  先來一個美版金剛戰神爆箱:handshake:

其實我好想問呢  果五隻喵 係公定乸啊??{:1_224:}
下載 (1).jpg
玩具日報視頻 為你獻上

玩具以外補完大量資訊,長知識鳥~{:1_210:}

呢隻美版真係低玩!

唔識貼相, 只有連結:
https://photos.shutterfly.com/story/40221123384/full/43923063528

Finalmoon 發表於 14-6-2018 12:56 AM
呢隻美版真係低玩!

唔識貼相, 只有連結:

對呀,d 隻 百獸王 性價比 真係好高。你呢,你條 link 既貼圖有點問題,load 左好耐都 load 唔好。試下換一個丫。

forum 既 貼圖 教學 可以參考以下 既 link。
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... page%3D1&page=1

終於搵到方法貼圖: