Toysdaily 玩具日報

[新品消息] VERYCOOL:1/6女刺客系列第一彈 - “Catch Me”

VERYCOOL:1/6女刺客系列第一彈 - “Catch Me”

“我們在黑暗中耕耘,為光明服務。我們是刺客。”
她擁有天使的面孔和貓一樣敏捷的身手,一身黑色的夜行衣也遮不住那傲人的身材,她的代號也充滿著挑釁......
要讓我聽命與你?抓住我,如果可以的話!

產品名稱:1/6女刺客之“Catch Me”
產品編號:VCF-2032A(正常表情頭雕)
          VCF-2032B(斜視刀疤頭雕)

產品清單:
- 仿真植發頭雕
-VC3.0大胸女素體(軟胸)
- 黑色緊身三角褲連身衣
- 黑色緊身褲
- 黑色可脫真皮馬丁靴
- 貓耳​​朵* 2
- 圍巾
- 護肘* 2
- 護膝* 2
- 腰部槍套
- 真皮腰帶* 2
- 腰包
- 雜物包
- 三聯彈匣袋
- 多功能腿掛包
- 腿掛三聯手雷包
- 多功能腿掛槍套
-G17手槍* 2(DAM提供)
-G17手槍彈匣* 4
-SIG MPX-K衝鋒槍(DAM提供)
-SIG MPX-K衝鋒槍SIG照門
-SIG MPX-K衝鋒槍SIG準心
-SIG MPX-K衝鋒槍T1紅點瞄鏡
-SIG MPX-K衝鋒槍30發彈匣* 2
-SIG MPX-K衝鋒槍BCM導軌握把
- 自然手型手* 2
- 勾槍手型手* 2
- 握拳手型手* 2
- 握持手型手* 2

出貨日期:2018年第三季度
原創就原創啦
本身人偶無問題
但做咩夾硬引用人地既名言
原文係"We work in the dark to serve the light. We are assassins."(出自刺客教條遊戲系列)

「她擁有天使的面孔和貓一樣敏捷的身手,一身黑色的夜行衣也遮不住那傲人的身材,她的代號也充滿著挑釁......」
人地教條講緊既係藏起面孔,飛鷹一樣的身手,一身白衣都可以混入人群而無需夜行,低調行先仲講咩代號同挑釁......

不倫不類令人只感空洞無物

唔好意思無講緊隻玩具
不過佢既然抄襲我最喜愛既電腦遊戲,而我亦係被刺客兩個字吸引入黎
你起碼都俾個同人版/性轉版既刺客我丫
望到隻咁既野我好難唔吐糟

與其叫做女刺客, 不如叫S.W.A.T.女隊員仲好..........全部野都可以自D, 買來做乜....佢都係繼續出穿越火線系列實際D
唔知開價幾多錢
Knightmare 發表於 23-5-2018 01:16 AM
原創就原創啦
本身人偶無問題
但做咩夾硬引用人地既名言

忍唔住再抽多句彈多下

呢位女士既代號真係充滿住挑釁

Btw toysdaily你賣廣告無問題,但你可唔可以注意下手機版既頁面?
用手機睇post既時候我想轉電腦版係禁唔到下面果排掣,有時睇post想轉下一頁都會唔知點解開左個廣告,可唔可以搞搞佢?