Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Hottoys Star Wars Series Anakin Skywalker

Hottoys Star Wars 系列,今次終於輪到Star wars fans 期待既Anakin Skywalker。今次造型選用了星戰前傳第三隻既造型。我說對於Star wars fans 來說都希望hottoys 前選既造型。
首先頭彫絕對跟電影角色很似,但主角從角色早期對自己既自信,到後期入魔表現出既深沈,頭彫算採取中間既平衡,但如跟多過入魔後更深沈眼珠轉黃色(好似係)更好。
服裝上都無乜特別挑惕,尤其斗蓬既質地同靴既彷皮質地(怕耐咗會裂)。配件上就跟咗Dooku 既配劍,可呈現Anakin雙手揸創,另一配件就係Anakin既機戒手,真係估唔到係可動手指同內部彫刻都算仔細。
十幾年前sideshow 都出咗隻,我記得大約八佰幾蚊到,當時都覺唔錯,不過後嚟件衫爆皮就賣咗。但睇番呢隻就真係見到技術既進步。
作為Star wars fans 絕對值得入手。

正相

在TD 上圖係唔知點解部分相變了形
nela 發表於 20-5-2018 09:13 PM
正相

係呀唔知點解, 但樓主有時會改正番
nela 發表於 20-5-2018 09:13 PM
正相

Delete the no. (size) in the link is OK :)
Douglas.M.Saint 發表於 21-5-2018 09:33 AM
Delete the no. (size) in the link is OK

Thx for the information