Toysdaily 玩具日報

查看: 15304|回復: 17

[玩具攝影] HT - 武士復仇版 Luke

計第3集 Anakin, 好快就收到第6集既 Luke, 簡單評下
深灰背心有舊化,並用上2條皮帶

貼身衣有小小彈力,其中领位可反下(內藏磁石) 作打開 Vadar 境像時程景

外套,今次和之前 anakin/老 Obi 不同,是被肩款,中央有縫起,所以 luke 頭有磁石拿起頭髮才套上,頭套一樣有一鐵線作做型

頭雕,露小小牙似符不太好看,不過也未到接受唔到

今次地台就好過 Anakin,有在死星基地內般的地台坑紋,再加2片不同程景貼紙,仲有 Luke比黑帝電時見到的圓柱。。。不過只有一半。。

有2只揸槍手,其中一只手背有中槍見到入面機械

暫時4只 Jedi.

Ending luke 見到的一個 shot

Thank you

多謝分享,個地台好正{:1_377:}
個背景好靚,自己整嗎?
honyan 發表於 20-5-2018 01:40 PM
個背景好靚,自己整嗎?

上網找背景再自己A3 彩印出來
我隻個衣領完全冇磁力,又要攞去換。
謝師兄分享(Ending一幕anakin件衫應該係同odi-wan一樣的。)
西環老妖 發表於 22-5-2018 12:37 AM
謝師兄分享(Ending一幕anakin件衫應該係同odi-wan一樣的。)

係呀,
不過要入手年輕obi先可完整出呢幕....仲1516 o念緊訂唔訂...衫著了好擁腫咁
各位ching, 我隻LUKE胸口位冇磁力, 各位ching情況是否一樣,上HOTTOYS諗住換,佢比兩隻我睇都係冇磁力, 職員話係正常,係唔係呀?{:1_201:}
wonglam214 發表於 23-5-2018 11:31 PM
各位ching, 我隻LUKE胸口位冇磁力, 各位ching情況是否一樣,上HOTTOYS諗住換,佢比兩隻我睇都係冇磁力, 職 ...

無記錯說明書有講有磁石

(反下見白色底時磁石無作用,反上時才磁回衫身內)

係囉,我就係睇說明書有磁石,但職員比兩隻我睇都冇,係咪職員预備左幾隻冇磁力次貨等想换嘅人知難而退?是否應該打去投訴?海關香港法例第362章《商品說明條例》?尋日去訂嘢見佢show隻版出嚟都好明顯有兩粒圓形磁石,但我白色衣嗰便係冇嘅。

終於換咗喇好明顯佢换畀我嗰隻係有兩粒圓形磁石,希望係自己嗰隻嘅問題.
wonglam214 發表於 27-5-2018 03:45 PM
終於換咗喇好明顯佢换畀我嗰隻係有兩粒圓形磁石,希望係自己嗰隻嘅問題.

換到就好啦! Enjoy. 影下相分享下