Toysdaily 玩具日報

查看: 18412|回復: 21

[個人收藏] Inflames toys 血戰張飛 - 實在好耐無一隻1/6可以咁有霸氣....

質素好好, 某程度Hottoys出品已好無新意, inflames toys第一次玩, 好有驚喜, 絕對對得住個價!

霸氣盡現!!

師兄,是否包膠body, 感覺如何?
Hottoys就算啦,路線唔同,各有各做。
bfish 發表於 19-5-2018 04:25 PM
師兄,是否包膠body, 感覺如何?
Hottoys就算啦,路線唔同,各有各做。

上身包膠body, 質感上色絕對呼合要求!無阻礙手既活動!但始終包膠,唔建議長期屈住啲動作!攞上手重量加質量係大廠質素!

Hottoys 實力不容置疑,只係想佢出下其他種類既1/6!
Good!!正!!{:1_377:}
呢隻堅正,肌肉感爆晒燈!
呢隻的確係正,無奈我力有未逮,所以係真實版同血戰版之間,我只能挑選真實版連戰馬套裝,血戰不能了
elliottlai 發表於 19-5-2018 06:21 PM
呢隻的確係正,無奈我力有未逮,所以係真實版同血戰版之間,我只能挑選真實版連戰馬套裝,血戰不能了 ...

小弟都係入左人馬套裝,都係難得的精品
好正喎!請問幾錢?
師兄可唔可以屈起手肘關節影幾張?佢啲肌肉刻紋造得好靚好似屈唔到上嚟咁
great~~~~~~~~~~~~
alucard_lam 發表於 19-5-2018 09:44 PM
師兄可唔可以屈起手肘關節影幾張?佢啲肌肉刻紋造得好靚好似屈唔到上嚟咁

我放左入櫃, 不過你可以去睇下啲高手開箱文:

http://**/forum.php?mod=viewthre ... ght=inflames%2Btoys

http://**/forum.php?mod=viewthread&tid=336667

https://www.bilibili.com/video/av20241446/

http://**/forum.php?mod=viewthread&tid=336840&highlight=inflames%2Btoys

roywong816 發表於 19-5-2018 08:19 PM
好正喎!請問幾錢?

兩牛~~~{:1_377:}
elliottlai 發表於 19-5-2018 06:21 PM
呢隻的確係正,無奈我力有未逮,所以係真實版同血戰版之間,我只能挑選真實版連戰馬套裝,血戰不能了 ...

猛張飛想入都已經太遲, 為有期待子龍、二哥...
田園人 發表於 20-5-2018 12:09 AM

快d訂二哥啦
田園人 發表於 20-5-2018 12:09 AM

Seven有得訂張飛2.0{:1_208:}