Toysdaily 玩具日報

查看: 10247|回復: 3

[分享討論] 玩具日報視頻@模型部屋-簡單講講渣古頭 ^_^

玩具日報視頻@模型部屋-簡單講講渣古頭 ^_^

於17年10月尾時  BANDAI公布了一個渣古半身像{:1_221:}

望穿秋水啊  終於在市場上看見她芳蹤了{:1_197:}

玩具日報把握機會 一次過連同 3 SETS頭像 和 半身像{:1_220:}

來為大家來一個簡介簡介{:1_226:}

玩具日報視頻為你呈獻~

https://youtu.be/np_Y-TD15xM

都算幾好,係聽聽下唔知點解把聲會疾姐...

其實我都好想佢可以出高達頭,渣古頭都出左咁多,還有第四彈??

另外,白狼版主終於換衫,唔著出面件外套,好喎!!
Lau 發表於 20-5-2018 03:51 PM
都算幾好,係聽聽下唔知點解把聲會疾姐...

其實我都好想佢可以出高達頭,渣古頭都出左咁多,還有第四彈? ...

其實佢 日日都有 換 衫 .... 只係佢著黎著去都係 同 一款 衫 ....
:67:
Vince 發表於 21-5-2018 01:27 PM
其實佢 日日都有 換 衫 .... 只係佢著黎著去都係 同 一款 衫 ....

其實在以前的節目中都有講過佢同一款衫有幾件,這個我知道!!:(

我只是想說他終於肯唔著出面件外套罷了!!:78: