Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 玩具日報視頻-特撮英雄學院 超劇透-復仇者3 無限之戰

玩具日報視頻-特撮英雄學院  超劇透-復仇者3 無限之戰

歷時10年的舖排 :handshake:

由 IRON MAN 1 的開始 {:1_203:}

到復仇者時的一個回眸:^

滅霸 這個狠角色終於登場了:!

開心的是  威漫未有將他作出大幅弱化:what:

所有角色都被他狠狠虐打{:1_214:}

特撮英雄學院 今星期也來襯他一個熱鬧{:1_197:}

來一個兇狠的大劇透 和 角色分析:p   

今次主持陣容亦很熱鬧啊:36:

有 VINCE、WalkerMachine、OWEN 和 白狼 (聲演)

玩具日報視頻 為你奉上   

狼:  我絕對是復仇者的FANS啊!!   死吧滅霸!

下載 (1).jpg
迷之聲:狼,夠鐘食藥呀

https://youtu.be/JYcdBXfr9Uo

今次拍左成個鐘唔知有冇版友會睇晒。如果真係睇得晒,可似留言話我知咩感受丫。會唔會太長呢?? :(
THANKS SHARE,唔錯
坦白講,唔睇好滅霸最後既下場。。

Vince 發表於 11-5-2018 03:40 PM
今次拍左成個鐘唔知有冇版友會睇晒。如果真係睇得晒,可似留言話我知咩感受丫。會唔會太長呢??  ...

No need to consider the length at all.  {:1_220:}
Douglas.M.Saint 發表於 15-5-2018 02:42 PM
No need to consider the length at all.

20-30 分鐘 應該比較 舒服。今次因為係 Avengers 所以好多野吹先講到咁長 ja。
我仲等緊你比期我 ga ... :36: