Toysdaily 玩具日報

查看: 10662|回復: 12

[分享討論] Marvel電影「IRONMAN」10年了

的確係正,我時不時都會翻看,正式黎講漫威盛世是由佢開始,蜘蛛不算是佢,神4劣評如潮
tony 打救MARVEL全家. 無左TONY呢頭家唔知會點.
Tony Stark 本身係個HIHI, 但戲裡戲外都比左好多商機人.

而香港區最大得益應該係HT...
交叉人 發表於 30-4-2018 12:27 PM
的確係正,我時不時都會翻看,正式黎講漫威盛世是由佢開始,蜘蛛不算是佢,神4劣評如潮 ...

當年個美隊版神4其實唔算太差, 對比新版黎講佢已經係好睇...
nobita16 發表於 30-4-2018 05:19 PM
當年個美隊版神4其實唔算太差, 對比新版黎講佢已經係好睇...

當年的Jessica Alba 真係好正, 就算依家搵佢做番susan 入復聯都唔會輸俾SW同BW

就系因為呢套野,落左hottoys坑。。
:67:

還記得當年WAR MACHINE演員既片酬係貴過主角超多,所以第二集先要轉演員
交叉人 發表於 30-4-2018 12:27 PM
的確係正,我時不時都會翻看,正式黎講漫威盛世是由佢開始,蜘蛛不算是佢,神4劣評如潮 ...

其實 Marvel 龍頭一路都係豬豬俠同 X-Men..
到 08 年電影上映 Iron Man 一飛沖天..
IM搵岩人拍,又拍到咁型,咪變到多人鍾意!美隊長第一集都無人鍾意,拍完A1即刻唔同曬
我反而覺得ironman是有電影大賣元素,尤其香港人一向鍾情鐵甲、機械,日系養大我們,蝙蝠俠或多或少都係著盔甲,所以香港蝙蝠俠是比超人多粉絲,而ironman漫畫老實講造型差很遠又講到佢是西人。漫威當年攪到要賤賣資產蜘蛛外判,而家領導英雄片,風生水起,羅拔真係值咁高身價,老來得志
如果當年是找靚佬湯來演ironman,結果會是點?
bigtomm 發表於 9-5-2018 10:28 AM
如果當年是找靚佬湯來演ironman,結果會是點?

結果好過依家!