Toysdaily 玩具日報

查看: 16325|回復: 13

[新品消息] COOMODEL :1/6「赤夜叉」井伊直政 & 真田幸村

COOMODEL:1/6帝國系列 - 「赤夜叉」井伊直政&赤備鹿角脅立六文錢兜「真田幸村」..............
not bad
但只有頭盔不同?
人地隻已經改完再出,但aci 隻 水已潛。
bfish 發表於 27-4-2018 08:25 AM

還在想是不是跳船
這隻真田比aci效果好多~~而且是界雅人{:1_202:}
bfish 發表於 27-4-2018 08:25 AM

唉,ACI有幾隻我都俾左訂,最耐嗰隻等左三年。。。  
人地大陸廠積極進取,睇到有心去做。
反觀ACI呢間香港公司不思進取,最差就連係Facebook交代下一句出定唔出都冇,太差啦。

三年前我呢區附近有個爛地停車場,而家都已經起左3棟住宅即將入伙。
睇嚟ACI製造FIGURE嘅難度,比起樓就高。。。
最可笑係前年我去佢老闆間7仔度問:「Stormtoys隻拳王阿里你地有冇開訂?」
之後嗰隻女店長回答我:「我地唔開呢間嘢嘅訂,因為佢地出貨成日都唔準時。」

真係1000步笑100步,人地遲過佢地ACI開訂,上年都已經出埋貨,咁佢地D貨又去左邊?
天蠍座 發表於 27-4-2018 02:07 PM
最可笑係前年我去佢老闆間7仔度問:「Stormtoys隻拳王阿里你地有冇開訂?」
之後嗰隻女店長回答我:「我地唔 ...

我都等緊 ACI 隻 最後武士佢話6月出 不過都預左會再推 , 真係希望拜人出黎交代下唔好做隻烏龜..
Aci係咪同seven同一個老闆? 果個自以為係玩具達人教人玩玩具既四眼戴帽男?
indy2123 發表於 4-5-2018 10:45 PM
Aci係咪同seven同一個老闆? 果個自以為係玩具達人教人玩玩具既四眼戴帽男?

YES , 盤古都好似係ACI旗下公司
mma779 發表於 4-5-2018 05:26 PM
我都等緊 ACI 隻 最後武士佢話6月出 不過都預左會再推 , 真係希望拜人出黎交代下唔好做隻烏龜.. ...

見佢成日係鋪頭扮撚晒專家咁係度拍片,叫佢專心返屋企打飛機啦,學咩人出玩具。。。
天蠍座 發表於 27-4-2018 02:00 PM
反觀ACI呢間香 ...

其實有無得退訂?
我都訂左5隻ACI 同最後武士
但遲遲無消息
天蠍座 發表於 27-4-2018 02:00 PM
反觀ACI呢間香 ...

沒錯同埋SEVEN 就算係其他出貨速度都係慢人幾拍
之前隻第一代 真田幸村有入, 非寫實派黎講, OK收貨, 一年就UPGRADE, 真快手, 進取都係好事黎嘅
其實心思思想訂
但依啲細廠信唔信得過?