Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: hmsam76

[ENTERBAY] 黃飛鴻 (加圖)

hmsam76 發表於 24-4-2018 10:11 PM
所以我有時覺得EB唔收訂賣現貨呢招攪到佢責咁多貨

賣現貨係佢嘅最大賣點,時至今日明明本來唔駛訂嘅Bandai都俾我地玩到連盒旦都要訂,至於HT, 唔好話現貨,佢半年內出貨兼派哂已經係奇聞,A3 Black Widow話你知佢明明係做到,佢唔做啫,當然好似話電影公司俾嘅設定可以同正式上畫有出入,佢地有一年時間可以做修正,早做咗就冇機會。。。but....正義聯盟超人咪又係明明髮型轉梳另一邊都冇改。。。
影得唔錯, {:1_377:} ,
唔明點解到依家出品D頸過粗 同頭雕不太相親,對比頭細左咁 ~
而家EB  有新產品到出貨都係無聲無色⋯⋯
點解甘低調呢⋯⋯
其實EB已經變咗啦,由上年1:9 Jordan開始除咗Rookie Edition同埋1:9 Rodman之外全部已經玩收訂再派貨。
另外D產品質素越來越差,今次黃飛鴻件衫薄到成張紙咁都已經知咩事。
再加上佢哋而家有賣埋其他BRAND嘅野,好明顯間公司已經走緊下坡搞轉型。
所以唔可以再話佢哋老細有骨氣架喇。
hmsam76 發表於 24-4-2018 10:39 PM
其實真係想知佢除左間EB外仲做咩生意呢?

唔清楚lu........
師兄你d相真係幫隻黃飛鴻加咗唔少分
話說而家EB d 嘢做得又差咗
Facebook 又淨係post stingrayz d嘢
自己d嘢就好似唔理咁 都唔知咩事
講真, 唔收訂賣現貨對我哋D玩家係好好, 唔駛好似買期貨咁等佢一年半載, 最慘係出左貨都仲要等一兩個月先有得攞!!!!!!!好似而家呢隻咁, 睇啱現貨先買, 無得呃人, 不過, 學其他師兄話齋, EB真係走緊下坡, 一年先出得一兩隻仲要出得唔好, 幫人sell嗰D質素又唔掂, 好似隻賭神咁, 我真係想幫襯, 但實物過唔到自己嗰關, EB再係咁遲早被淘汰
師兄!你隻黃飛鴻個獅頭好似有D問題喎!

個下巴無咗毛!
cc9394 發表於 30-4-2018 05:33 AM

個下巴無咗毛!

下巴植毛是全隻最不堪入目部分,真係唔反出嚟好過反,Enterbay這隻QC問題有幾個位要留意包括麻布衫起毛球、黑超、獅頭植毛,當中獅頭植毛可能是死症!
cc9394 發表於 30-4-2018 05:33 AM

個下巴無咗毛!

個獅頭的下巴有毛嘅,不過佢痴得貼晒個下巴位囉