Toysdaily 玩具日報

查看: 12418|回復: 3

[分享討論] UC Next 0100 PROJECT

機動戰士 GUNDAM NT 劇場作品2018年11月公開
機動戰士閃光的凱撒衛 劇場3部作 2019年秋以降順次上

機動戰士 GUNDAM UC2 (暫稱) 海外Drama方式2022年

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
為了BANDAI的萬千股東們, 宇宙世紀的人民是要永遠受苦下去....

哇, 好彩我唔係生於宇宙世紀姐, 平均一年一次滅世戰爭, 打極都唔完既機動戰士,

聯邦有D錢都算, 自護永遠有死極都死唔晒既殘黨, 話窮但打極都有錢洗個喎! 自護D資金點黎先? 印銀紙乎?

呸! 愈諗愈肯定卡通片係呃細路!
依家BANDAI同SUNRISE的管理層應該係40歲前後吧, 此年齡層亦即等同TOYSDAILY的大部份上過YOUTUBE的"達人們"

感佢地知觀眾需要乜既, 廠方肯做下去, 作為6歲接觸太空戰士的我(和你們)都會捧場的
熱狗OO 發表於 20-4-2018 11:45 PM
依家BANDAI同SUNRISE的管理層應該係40歲前後吧, 此年齡層亦即等同TOYSDAILY的大部份上過YOUTUBE的"達人們"
...

其實有得睇咪得囉!!

佢都要 "開源",不斷找財路,出路!!

Gundam 00 都有續編故事啦!!好睇既有後續故事我唔介意!!