Toysdaily 玩具日報

查看: 10535|回復: 12

[個人收藏] Transformers Studio Series-- Black out, Grimlock 型到爆廠

Transformers 電影一套差過一套,而玩具都緊貼水平,
2014年果隻橙色鋼鎖,大家都要無奈接受。
搞到我再冇心機玩變形金剛。

估佢唔到,今年忽然推出呢兩隻正o野,
我先重拾玩老變樂趣。
:$

呢兩隻的確未變同變左都好正,但少了從前leader class的噱頭,發聲多光,難得肯出而又出得正,我都好滿意了
比以前少咗啲gimmick,但多咗啲Detail位,型態又還原,係近幾年來的佳作
gimmick正,一出頭幾日賣哂,見D人最少同款買2盒,一隻玩人形,一隻恐龍 dusplay
2隻唔覺見

聞日版好似出咗
有冇人知有冇差異?
純白騎士姬Saber 發表於 3-5-2018 08:38 PM
2隻唔覺見

奇趣有賣               

Thx告之。 灣仔玩具街買咗不過係孩子寶版  發表於 4-5-2018 08:20 PM
Transformers Studio Series Blackout &  Grimlock  感動ing:$
純白騎士姬Saber 發表於 5-5-2018 08:27 PM
Transformers Studio Series Blackout &  Grimlock  感動ing

我都覺得係最正的三盒,只入了這三盒

agree 說  發表於 6-5-2018 02:50 PM
Can you tell me where to buy these and price please

有人話奇趣有賣喎 有冇去?? 果時灣仔太源街禮品屋/鴻興見過 各430 ....未知算唔算貴!  發表於 6-5-2018 02:49 PM
helihung 發表於 6-5-2018 02:32 PM
Can you tell me where to buy these and price please

奇趣Grimlock賣499呀,咁太源街平喎