Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Toyswalker@Hot Toys Avengers 3 Infinity War Super Exhibition

Lawchee 發表於 12-4-2018 11:52 PM
上集CA3訂到破產,今集除了隊長外,應該都無其它角色想訂了,Black Widow…Gamora可以用恐怖來形容,Spid ...

其實只講角色造型,CA3 比較忠於傳統,復聯3較破格

你鐘意舊盾牌,定新盾牌?

坦白講我選前者,,

又一城個場既地版,頂到咁多人和展品既重量?

好多人排wor,,,{:1_203:}
3pm 到過現場, d人多到打左幾個蛇餅, 目測最少排一粒鐘先入到去買嘢, 隻 CA 真係咁好炒?!
初時諗住入手 Thanos cosbaby sets, 但實物睇真係麻麻, 隻 thanos 做工有點求其, 另隻 1/4 Thanos 手套真係得啖笑, 實物好似小朋友玩具咁, 真心講送都未必要.
好彩我已經仿佛打左疫苗咁..完全免疫啫,隻疫苗名稱叫做...Nomoneysupport:44:
唔怪得出貨咁慢,浄係生產依批Cosbaby已經有排
見到條龍已唔想排隊,返去食飯好過
https://youtu.be/D6zbAC8ey1Q

路過一影{:1_214:}
現場多人排嗎?同行朋友都可以訂特別版美隊?
wkt2157 發表於 13-4-2018 05:42 PM
唔怪得出貨咁慢,浄係生產依批Cosbaby已經有排

真心覺得唔靚,買過一次就無興趣再買,而家班人係因為新戲就上好想有產品玩下先

Lawchee 發表於 12-4-2018 11:52 PM
上集CA3訂到破產,今集除了隊長外,應該都無其它角色想訂了,Black Widow…Gamora可以用恐怖來形容,Spid ...

thor要订啊,captain反而冇乜冲动
今天由下午4點排到晚上8點才入到去買野.......收錢慢 , 工作人員態度都好差! 同佢講野仲要扮聽唔到...走左去...
呢D活動...無下次....
大波豬肉榮 發表於 14-4-2018 10:32 PM
今天由下午4點排到晚上8點才入到去買野.......收錢慢 , 工作人員態度都好差! 同佢講野仲要扮聽唔到...走左 ...

除左D Q版公仔 會場版隊長之外
仲有D乜野特別野買/訂?
見佢官網都冇講
今次真係好多人訂隊長喎,仲多過訂iron man 同Thor 果次
大波豬肉榮 發表於 14-4-2018 10:32 PM
今天由下午4點排到晚上8點才入到去買野.......收錢慢 , 工作人員態度都好差! 同佢講野仲要扮聽唔到...走左 ...

你體諒下人地吧……你一個人都排到幾個鐘……証明D職員由開门做到收工……我唔去排都知咩惨况

del...,..............