Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[ENTERBAY] ENTERBAY 1/6 《黃飛鴻》- 黃飛鴻 可動人偶

唔得.............................................{:1_213:}
simpsons 發表於 30-3-2018 04:51 PM
唔得.............................................

得唔得,入唔入,都得佢18/4出大貨先,再者, 18/4出大貨,過幾個月分分鐘有discount, 唔急
依悲,加油!睇下幾時可以再賺我錢!

若無inflames, ace toy 在先,可能今次會比佢氹到
頭先行過見到有擺display出黎 個樣唔係好得!
但係獅頭同支旗就真係做得唔錯
可惜之前已經出左咁多隻 唔係呢隻應該都幾多人買
really not bad when see it in person, the head sculpt and articulation is good. the lion is also fantastic.

wong 2.jpg
wong 1.jpg
個獅頭真係好骨子
bigtomm 發表於 21-3-2018 07:23 PM
我話連唐衫都造得很爛!

係,講得好