Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] King Arts Iron man Mark 46 小報告

好似唔多見其他ching 係到分享隻mark46,小弟就獻醜學人報告下。

呢隻係小弟第一隻king arts 玩具,買黎都係想粗玩。

可動同其他 king art 既 iron man 分別唔大,所以都唔係到詳述。

至於QC同設計方面,就覺得有幾個問題

手掌上色同戲唔到,拳骨位無銀色,感覺有D hea

膊頭上錯色,近邊位應該係銀色

呢個入電位比背翼阻住,有D 難入

胸口位同腳有sad 同畫線既問題

右手右腳關節過緊,左手左腳就偏鬆....另外個人意見,心口入面可以detail少少就好

不過有少少意外係腳背甲可以打開 (hottoys 無呢個設計)

整體黎講成隻iron man 其實都幾滿意,如果改善下QC ,加強下d 細微位就更好

KA啲關節真係怕怕,玩幾玩就鬆哂,都唔好計甩油甩到九彩…………買隻mk1玩左一陣放都放唔切………………
師兄難得玩KA, KA粗玩其實唔錯,係個價太高
好似好奈好奈都無人係度分享過KA同HT野。小腿腳背有Flaps 真係不錯。