Toysdaily 玩具日報

查看: 10791|回復: 9

[分享討論] 玩具日報視頻-機械人研究所 淺談悍戰太平洋

玩具日報視頻-機械人研究所  淺談悍戰太平洋
2018316  又一個星期了:handshake:

謝謝同好們支持啊  :DDD" />D" />

悍戰太平洋的第2  終於公映了:43:

而今次系列玩具相對於第1集公映時  是來得熱鬧呢 :he:

玩具 模型     超合金  令人花多眼亂:D

今個星期  主持 VINCE BORIS  將為大家玩玩具 吹吹水:65:

今個星期 來個機械人打怪獸吧:angry:

:@

令人懷念的第一集海報情景

不死身之景甜 參上 !!  (有怪獸既地方  就有 景 甜 ! !) {:1_374:}

今集有戰隊精神{:1_220:}   人多蝦獸少  :o

============================================
機械人研究所:Pacific Rim 悍戰太平洋 日系玩具
主持:Vince、Boris
製作:Vince

https://youtu.be/_TbZrl7dUhs

{:1_221:}{:1_220:}{:1_377:}
唔好介意我補dd
Titan Rednnmer其實出現過2次 係trailer 0:38 出現係基地,你地唔講我以為直頭無出現過
trailer 0:57 就已經比黑化量產機踏爆左頭, 我諗Bracer Phoenix應該係後續機黎

同埋模型吉普賽復仇者豪華版會有LED燈及特製展示底座:36:

^_^ 謝謝補充 讚  發表於 17-3-2018 10:32 AM
https://www.youtube.com/watch?v=5kC7TIWVIu4
4:39 有講膊頭仲有個可拉出黎既關節,但還是抬不到90度
shoi1228 發表於 20-3-2018 12:52 AM
https://www.youtube.com/watch?v=5kC7TIWVIu4
4:39 有講膊頭仲有個可拉出黎既關節,但還是抬不到90度 ...

ic ... 原來仲有個拉出關節。{:1_377:}
尋日睇完第二集發現領咗嘢~~~~{:1_200:}奉告各師兄小心~~{:1_222:}

我竟然買番晒成套 Robot 魂機甲獵人戰隊~~~:44:之前只係買咗隻主角機黎玩玩咋~~~點知~~~:no:

Somebody_Ex 發表於 26-3-2018 01:43 PM
尋日睇完第二集發現領咗嘢~~~~奉告各師兄小心~~

我竟然買番晒成套 Robot 魂機甲 ...

我自已都未有時間去睇 ... 不過片中另一主持 Boris 已劇透左 d 我聽 ... :63:
環太平洋戰隊~~:$

大張正己 繪製既 海報。