Toysdaily 玩具日報

查看: 11683|回復: 10

[詢問] 請問各位東亞重工 装備試験体炒價問題

最近先留意到依款東亞重工装備試験体,可惜市面已經冇晒
我係網上淨係見到一個人賣成2600,食炒價我預咗,但係好似貴過原價成倍
唔知大家覺得值唔值
同埋我一直好擔心硬食炒價買咗,跟住佢轉個頭出再販...
唔好諗 {:1_206:}玩小一件師兄:o
所以我諗緊好唔好買隻1/12合成人間扭下算數
呢款係限定版,只會出一次
當年香港動漫節出售量都唔多,好快炒起晒
最高峰大約三千左右
如果宜家個價接受到咪買囉
我自己有一隻,有晒舊化上色,可動又高,的確值得入手
唔知1/6同1/12分別大唔大
因為我最主要係想買嚟喪扭,買d配件玩,甚至可能會帶出街
咁睇其實係咪買1/12 都足夠
If you get to know they are sold over US$300 at evilbay, you won't be surprise why they cost this much.

you should have gotten the Transparent version last month for $120USD.

eight008 發表於 12-3-2018 04:59 PM
唔知1/6同1/12分別大唔大
因為我最主要係想買嚟喪扭,買d配件玩,甚至可能會帶出街
咁睇其實係咪買1/12 都 ...

喪扭帶出街既,1/12啦~~
papaya 發表於 17-3-2018 10:52 AM
you should have gotten the Transparent version last month for $120USD.

透明版我麻麻地
當時想後追, 但個價都唔平, 而家2600仲癲過嗰時