Toysdaily 玩具日報

查看: 16358|回復: 16

[玩具攝影] marvel legends infinity war 閒拍

avengers 又打到嚟,速影今集 marvel legends wave 1 其中3個角色~

captain
貪佢有盾,頭雕只是一般,小腿(靴)旋轉及腳掌左右關節奇鬆,但腳掌向前後又實到完全郁唔到!
左手明明有戴手套但更換用拳頭又會冇手套咁得意!3隻之中最唔滿意係佢。

proxima midnight
全身有細致刻紋,整體算相當唔錯,就咁齋企已經好形,絕對值得入手的一隻。
{:1_377:}

thanos
頭雕好靚,好鐘意佢衫表面的網紋,另外個人覺得手瓜還是有旋轉關節比較好。

:77:
Thanos的確出得好,日系搶攻下孩記進步左好多
覺得日系偏向美型修身,美系注重肌肉粗獷
始終覺得shf出大隻角色始終爭d。。
巨腸個樣孩佬好似無一次做得似.
照咁睇,SHF靚好多 {:1_203:}
我也入咗啦,還是覺得薩諾斯卡通版本比較型
tolete 發表於 11-3-2018 10:16 AM
我也入咗啦,還是覺得薩諾斯卡通版本比較型

新果隻真係幾正,可惜暫時仍未入到

SHF 隻隊長希望到時實物又係靚過而家啲圖片啦!
Gundam6j 發表於 10-3-2018 11:38 PM
巨腸個樣孩佬好似無一次做得似.

哩次個樣已經叫做好過晒之前果啲啦!:38:
tony2013 發表於 10-3-2018 01:44 PM
覺得日系偏向美型修身,美系注重肌肉粗獷
始終覺得shf出大隻角色始終爭d。。 ...

唔知係咪因為SHF 啲肌肉造咗陰影上色,搞到望落有啲怪,之前隻hulk已經係咁 :67:
交叉人 發表於 10-3-2018 01:24 PM
Thanos的確出得好,日系搶攻下孩記進步左好多

話說我其實都有諗過訂SHF隻thanos
都係果句,各有各好啦!:78:
CA又再一次進步了,日廠d亞洲人隊長完全冇得比,隻Thanos頭雕仲比HT更捉到神絮,神物{:1_377:}
bunny 發表於 11-3-2018 12:26 PM
新果隻真係幾正,可惜暫時仍未入到

如果唔介意的話,出面應該賣緊26x {:1_206:}
如果孩記上色有進步,價錢合理真系幾抵玩

孩記粗玩跌落地都得,,點解有d品牌放系度一段時間,會自己斷關節。。
坦白講, 巨腸無論shf定ml都出得唔似
唯一好似好d既係ml the first ten year出個set ca + crossbones 既頭似dd