Toysdaily 玩具日報

查看: 28788|回復: 32

[新番討論] 將於5月復刊的「星矢ND」

好,感覺又是惡戰一場!!

期待一輝的戰果!!
e夫人 發表於 17-5-2018 04:06 PM
驚愕の2人が登場!!

唔明你講乜??

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Lau 發表於 17-5-2018 08:06 PM
唔明你講乜??

今期講蟹姐整容, 以上是其中兩款面熟的造型...(詳情按連結看看吧!{:1_375:})
e夫人 發表於 18-5-2018 03:22 PM
今期講蟹姐整容, 以上是其中兩款面熟的造型...(詳情按連結看看吧!)  ...

看完果幾個女人樣後,我唔知可以講乜...
聖鬥士星矢點解可以變成咁...
我當係攪笑,但都要有個限度...

最後好在巨蟹都有和蛇夫打過,叫做有盡過責任,雖然都欄唔倒佢...

但想講,巨蟹只識送人到黃泉比良阪,到冥王篇或之後就沒有意思啊...

其實我覺得蛇夫暫時都係無敵,無理由咁快就瓜柴...,可能後尾講佢令到雅典娜大個,改邪歸正都唔定...
可能今次出3期又話完左一季等出年

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

快D完咗佢算把啦。。。
hompage 發表於 21-5-2018 01:55 PM
快D完咗佢算把啦。。。

好難, 出3期又話完左季之後停一年

91話 日語全圖透     (獵奇與腦殘.... 我看的還是聖鬥士嗎?:()
e夫人 發表於 29-5-2018 05:27 PM
91話 日語全圖透     (獵奇與腦殘.... 我看的還是聖鬥士嗎?)

講凱撒又受過蛇夫座恩惠,咁這宮又易過吧...

其實講凱撒還是候補生,就敢去對付一群獅子,這個自是會無命,不知天高地厚...

其實講到好似個個都和蛇夫有關,都唔知為乜??

第92話日語全圖透 ( 上回的心大心細問題確實獵奇, 幸好這回正常一點, 不過劇情節奏方面依舊太慢太無聊了! :ar: )
忽然想起撤娜被操縱事件可能與奧德修斯無關, 因為這種作風完全不像他的風格呀! 感覺從蛇夫宮發出治癒性小宇宙的那股意志才是事件元凶... (會是潘多拉所說的比哈帝斯更強大的意志嗎?) 還有一點想補充就是那些蛇使未曾試圖遊說或攻擊教皇, 當中會有什麼玄機嗎? {:1_215:}
Lau 發表於 30-5-2018 08:14 AM
講凱撒又受過蛇夫座恩惠,咁這宮又易過吧...

其實講凱撒還是候補生,就敢去對付一群獅子,這個自是會無 ...

得山羊同蛇夫無關, 亦唔知為乜?? 唔通...{:1_375:}