Toysdaily 玩具日報

查看: 10553|回復: 9

[玩具攝影] (08/04/18 UPDATED 來得很晚很晚系列)SHF & ML - Black Panther

我諗應該好耐無po過玩具,呢次係為咗試新買既微距環先影。
話說今次既black panther, 造型算唔錯(尤其係頭盔,微距咁影發覺原來雕得好仔細),加上真人既頭雕令成隻公仔加分不少。我相當鐘意(當然shf都唔錯,不過出得太遲同埋無真人頭雕,加上係魂限$$$)。。。
so far comment 佢既文都有唔少,我就無謂多講,去圖!

頭雕的確出色。。。。
neoneo 發表於 5-3-2018 11:17 PM
頭雕的確出色。。。。

自thor 之後,頭雕質素大幅度提升~性價比又高左{:2_286:}
師兄睇唔到圖啊! {:1_206:}
tolete 發表於 7-3-2018 11:52 AM
師兄睇唔到圖啊!

係喎, 唔知photobucker 依家唔可以免費share 圖,即係換link 先!
依家應該ok 啦{:2_286:}
真人樣係好不過都無d女角咁似.
adison_mok 發表於 17-3-2018 05:18 AM
係喎, 唔知photobucker 依家唔可以免費share 圖,即係換link 先!
依家應該ok 啦 ...

依家睇到啦!{:1_235:}
Gundam6j 發表於 17-3-2018 07:38 AM
真人樣係好不過都無d女角咁似.

同意,如果okoye 可以單買我實,奈何佢係baf。。。

正!finally~

既然都係國王,咁就唔開新po,直接係度update。
首先,居然有幾張漏網之魚。。。

-----------------------------------------------

其實內戰版巳經買左好耐,不過懶得影,到拍ml 版既時候拎出嚟睇下,就順便影埋啦。

新舊擺埋一齊,正!

ml 個頭雕可唔可以放上去shf 度?梗係得啦,霸氣盡現tim ar!(不過係唔穩ja 嘛 lol)

my favourite!!

既然係civil war,就攞埋隊長出嚟玩!{:2_286:}

"Move, Captain. I won't ask a second time."

"You know if they find out he's here, they'll come for him."
"Let them try."