Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 千值真三一

師兄唔好咁浪費,與其撻訂,張單不如送俾我啦{:1_208:}
低 x 能 ga .... 一開即甩腰 ... :70:

好彩睇返之前 wwwkcc 兄 個 教學 post 先 fix 到 ... thx wwwkcc 兄 :handshake:

但搞完已經冇心機繼續玩 ... 累屎我 la ... {:1_233:}
Vince 發表於 23-3-2018 10:09 PM
低 x 能 ga .... 一開即甩腰 ...

佢啲可動係高但其實可以簡單啲一樣造到,而佢係都要冷有自己風格咁複雜化都吹佢唔漲:38:
Vince 發表於 23-3-2018 10:09 PM
低 x 能 ga .... 一開即甩腰 ...

大聲叫change  getter 1..
我的腰一開盒,轉一下就甩了。後來裝上去後,玩了一會兒,結果又甩了; 但這回裝上去,完全會甩出,試了好幾個鐘,完全沒用,就是一扭就甩了。後來只能去荃灣西的維修中心去處理;在這裏也是很感謝維修中心的人很好,因為我時間上無法延後,他們卻特地排了一段時間讓我過去處理,真心感謝。當然接待的小姐,人也很好,很客氣的幫我處理,等修完後,我在現場試了好一陣子,真的完全無事才離開。我不知道之後這支還會不會再甩腰,但維修的過程我個人是很滿意的。總算千記有比較讓人心慰的一點!{:1_208:}。這支經過維修後,會不會再甩?就等時間來證明: 是出廠組裝人員太差? 還是設計有瑕疪? 玩一段時間就知道了:我會儘量地扭腰....
追風 發表於 24-3-2018 06:44 PM
我的腰一開盒,轉一下就甩了。後來裝上去後,玩了一會兒,結果又甩了; 但這回裝上去,完全會甩出,試了好幾 ...

有專人修復總比自己搞好{:1_377:}

用SR合金嘅武器set俾佢試試效果,個人感覺好過原本,大細可接受但支棍長度短咗要自己諗計:he: