Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys Avengers - Infinity War 1/6 Thanos to be released soon

Lawchee 發表於 6-3-2018 05:29 PM
我等Black Widow,但看見個實物頭後應該可以不訂(真人Scarlet拿着)
Gamora應該個頭雕不像,又大可免了, ...

BW應該會再執下,同真人一比真係差幾多下,HT出女角真係睇彩數,見得人嘅真係唔多
尼隻個人覺得真係唔好訂..因為復4 一定有新造型..
除非志在草一套..
heewing 發表於 6-3-2018 07:21 PM
BW應該會再執下,同真人一比真係差幾多下,HT出女角真係睇彩數,見得人嘅真係唔多 ...

我Facebook見Black Widow果隻好似唔係好得
不過都係到時開訂再睇睇點
戴頭盔型好多!{:1_223:}:shiny:
兩個look可以出

不過Marvel反派向來冇咩好下場,電影版更被削弱很多,,奧創就系好例子
希望出戰甲版
heewing 發表於 16-3-2018 11:37 PM
希望出戰甲版

看完最新trailer,套新甲好像又有型些,等看板再決定。

希望。HT係整隻可以換甲,因為如果同時出兩隻真係好少機會同時買兩隻。

題外話,外國網站好多人話呢個look似Megatron。
Lawchee 發表於 17-3-2018 12:07 AM
看完最新trailer,套新甲好像又有型些,等看板再決定。

我覺得重甲版係回憶,trailer拖住綠色細路女應該係Gamora, 同avengers 打好似係輕甲就夠揪
chungyuihing 發表於 17-3-2018 10:20 PM
我覺得重甲版係回憶,trailer拖住綠色細路女應該係Gamora, 同avengers 打好似係輕甲就夠揪 ...

我都估係回憶,不過Thanos殺Gamora全家,仲會同佢拖手仔??
覺得光頭露手臂show手套look有霸氣d~
Gundam6j 發表於 17-3-2018 10:46 PM
我都估係回憶,不過Thanos殺Gamora全家,仲會同佢拖手仔??

Gamora係滅霸嘅養女,Gamora一身好武功都係佢教嘅,電影內Nebula唔妥佢因為老豆滅霸愛錫Gamora但改造自己個女, 最新trailer一開始嘅獨白就係Gamora,事關響地球上只有Loki見過滅霸, 好明顯係GOTG趕到地球同Avengers講佢嚟緊
應該話Thanos成日要Gamora同Nebula 比試,輸果個Thanos就會用改造身體呢種變態方法黎強化,而次次都係Nebula輸,所以佢心中非常怨恨。