Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Garycharm

[玩具報告] 你可以沉默扮享受,或者爆粗講真話!- Metal Build 鐵甲萬能俠

我都買左,等收貨。到時玩下係咪真係咁摟X。

未至於太差,係我對 Bandai 期望比較高而已。師兄玩得開心D  發表於 27-2-2018 06:33 PM
土豪阿德~~ {:2_312:} 呢下笑左~

同元祖maginzer 年齡層一樣,步入男人衰退期。。不能抬頭:38:
佢呢種玩多餘又無乜實質用途既連動, 其實同千記幾相似
另外我同意你, 我都好唔中意嗰種所謂外形先決既換件設計,好多時候如果真係有料就會設計到機關同外形兼顧到
紫月葵 發表於 27-2-2018 08:10 PM
佢呢種玩多餘又無乜實質用途既連動, 其實同千記幾相似
另外我同意你, 我都好唔中意嗰種所謂外形先決既換件 ...

我想問下似邊隻千值練嘅出品?
需然我玩得好開心,樓主講既問題我都唔多覺有問題。
不過見樓主小得好理性,相+pose又拍得靚,真係要比個讚!
其實應該只係做得唔夠大隻,大隻d就可以唔換件變型,個頭又細番d咁。
S2000AP1 發表於 28-2-2018 03:02 AM
我想問下似邊隻千值練嘅出品?

我玩得唔多, 例如隻騎士凱王, 個樣ok, 但小腿既連動真係可有可無, 而且造工麻麻
呢隻好外形有突破 但玩上手一般般 點講呢 好似同千記帝王比 佢可動麻麻  D特效有D多餘 最介意飛機無摺得對翼 個台座插屎忽位鬆 較多D角度自會跌即係無得較飛翼特效又係鬆要插歪先實 身形比例唔錯 夠粗壯 之後2號機如出都照入 情意结無得解

加幾張相~~  :love:

原來細隻過千值咁多,兩隻咁對比,突然感覺當年隻帝皇"好抵"{:1_374:}