Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 玩具日報頻道-C3展覽訪問剪輯 HK POSE+ 設計師 LU 專訪

Toysdaily Channel C3AFA HK POSE+ 設計師 LU 專訪

今個星期 玩具日報頻道 繼續剪輯 另一位玩具設計師既訪問

LU大大 相信在新聞群組和玩具日報有一定閱歷的朋友  一定認識他呢

HK POSE+  一個新的品牌  她會否又會為玩具界再來一個新衝擊呢?

玩具日報頻道為大家  奉上 ^_^

P.S.  VINCE 兜友走左去韓國整容  今個星期我係替工啊

https://youtu.be/_8YIXtRz5Fg

韓國 係有 internet,仲好快下 ga...
不過我要同 d 韓妹 玩唔得閒 ja ....
:36:

白狼版主,都係唔好講人喇,你講人人係會知架!!:34:

其實隻黃金俠真係幾靚,等出左時再決定買唔買!三隻最鍾意隻黃金俠!!

看完這短片後,我會密切留意這公司的產品及動向,因為我一直很喜歡LU設計的產品,努力呀,雖然我一直不太喜歡黃金俠,但為了支持你,如產品推出或有可靠店開訂,一定去買一個或訂一個支持一下,也謝謝玩具日報製作這個介紹短片呢,謝謝
感覺上係一間幾知道香港同好鍾意d乜同幾有heart嘅公司,80's機械人應該幾多人會中
我想要。。。光速電神