Toysdaily 玩具日報

查看: 10531|回復: 10

[分享討論] Marvel Legends Sasquatch Wave 開箱玩評

Sasquatch上色雕工都不錯 唯獨腳掌不夠厚 右手拳頭可動亦有點奇怪 但整體令人滿意 夠大隻

本wave評價5:20開始 排名如下:Cable, Deadpool, Sasquatch, Domino, X-Force Deadpool, Deathlok, X-23 及Paladin

整體而言 本wave相當好 選角也不錯 貫徹x-men一向高質素路線 絕對值得set入 {:1_203:}

Deathlok普普通通 上色一般但可動不錯 不過左手較奇怪 不太能拓槍

X-23 頭雕造得不錯 有表情 扣分位為欠腳爪 不過尚算好扭  如喜歡X-23值得一入

X-force deadpool不算突出  配件不及上隻juggernaut wave deadpool多 但整體尚算令人滿意

Paladin不過不失 幾好扭 但qc有點問題 槍袋不能袋槍 如無愛可以skip

今次開箱嘅係Marvel Legends Domino
頭雕突出 可動亦不錯 但欠缺槍袋又扣點分 整體令人滿意

今次開箱嘅係Cable
整體做得不錯 頭雕相當出色 造型都係參照早期cable外型
除咗左手唔係揸槍手型扣分之外 今隻Cable令人非常滿意
如果大家鐘意cable就一定要入

新年第一炮! 講嘅係紅當當嘅Marvel Legends Sasquatch Wave Deadpool!

哩隻Deadpool令人相當滿意 造型係參照早期deadpool早期外型 如果大家鐘意deadpool就一定要入

本片所有內容只為本人個人意見
歡迎大家留言討論
如果大家喜歡,記得like及share,甚至subscribe!

廸廸尼接手後出得太密,變得粗製濫造⋯⋯{:1_372:}
呢set想全收,不過budget有限,遲下又有Avengers set.
Gundam6j 發表於 19-2-2018 12:48 AM
呢set想全收,不過budget有限,遲下又有Avengers set.

gundam兄你入咗Mr Fantastic 未啊?
tolete 發表於 19-2-2018 06:17 PM
gundam兄你入咗Mr Fantastic 未啊?

我地美國Walgreens仲未有.
Gundam6j 發表於 21-2-2018 11:25 AM
我地美國Walgreens仲未有.

我地新年前已經派貨啦! {:1_239:}
Cable 香港單一隻買好貴!:47:
tolete 發表於 22-2-2018 09:18 AM
Cable 香港單一隻買好貴!

正常呀 個頭實在出得幾好
et1013 發表於 23-2-2018 12:00 AM
正常呀 個頭實在出得幾好

我遲d先入! {:1_208:}
搞掂囇 推一推{:1_209:}

入黎支持下! {:1_221:}{:1_223:}