Toysdaily 玩具日報

查看: 13257|回復: 9

[新品消息] Hot Toys DEADPOOL 2 coming soon

Fans' favorite Merc with a Mouth is returning to the big screen with maximum effort!
It's gonna be a fun time as Hot Toys' collectibles from this entertaining and highly anticipated Deadpool Movie sequel will be rolling in soon! Stay tuned!
https://www.facebook.com/hottoys/

1同2差吾多,希望有多個頭啦,爛面或正常樣都好
都應該未必有頭雕, 以前唔記得邊樹睇過. FOX批figure版權已經唔容易, 頭雕版權要你Hottoys自己同當時人(Ryan Reynolds)傾
所以點解成日只出狼人(Hugh Jackman), 因之前都出過, 再傾自然容易得多~
但其實deadpool個頭雕都係爛面頭, 有冇都冇乜問題. 希望今次多d野玩啦
上隻無訂都係因為無頭雕,今隻再無頭雕一樣唔會訂…話之Ht用靚料做戰衣…無頭唔會諗
廿一月 發表於 20-2-2018 09:06 AM
都應該未必有頭雕, 以前唔記得邊樹睇過. FOX批figure版權已經唔容易, 頭雕版權要你Hottoys自己同當時人(Rya ...

Disney/Marvel 已經買了Fox,HT 再沒有理由不出 Ryan Reynolds 頭雕
其實第二集中佢套衫有無改動?我好似睇唔到有改,
希望個素體同衫都整得再似電影少少,上次套衫顏色太暗淡
通常會在上畫前幾耐出隻 figure?
newnov 發表於 8-4-2018 07:02 PM
通常會在上畫前幾耐出隻 figure?

通常會在上畫前開訂隻 figure
一般貨出貨快則一年 慢則.....
kaselai 發表於 8-4-2018 08:11 PM
通常會在上畫前開訂隻 figure
一般貨出貨快則一年 慢則.....

即係要五月先有得訂,出貨真係慢,出到都無咩熱血
好期待,快點有圖吧!