Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 朝鮮人氣男團主唱Kim Chong-un

韓風直捲香港, 近幾年亦多有好多大廠細廠出韓星~所以見到有到廠出朝鮮第一男星"金正恩", 點有可能唔買黎玩....我諗玩開人偶都冇諗過金仔咁好賣! JOKER版都要等下一水....

金仔頭玩味好重, 個樣夠賤, 望住佢有種想打獲佢既感覺....所以細節唔夠買黎玩都覺得有趣

頭雕比較粗糙, 髮型似大便, 頭髮明顯雕刻比較求其, 皮膚細紋就不要求了,會過份坐..

正常樣上色比較差..今時今日細廠都應該做得很好, 唔好講髮根位漸變咁複雜, 頭髮,皮膚都一隻色過,期待細廠再出一個上色靚D既,再幫襯過!

副廠頭自然用副廠BODY~今次係用耐操的素體既肥佬BODY, 真心,呢間公司係抵讚, 唔會人做乜佢做,開發新BODY
仲要之前出既頭雕平靚正, 完勝3零....

最後......好想搵個紅色制!!!!!! 金正恩兀帥萬歲!!!!

呢隻一睇就知正嘢啦,一於買返隻返屋企供奉下啦
哈,的確正斗~~~~~~~
有D似啊Bob戴假髮