Toysdaily 玩具日報

查看: 10145|回復: 4

[分享討論] 玩具日報視頻 C3AFA HongKong 2018 會場直擊

今個星期又有日報視頻新節目啊
因為碰正是星期五  變成遲了播出  請諒啊

今星期節目 又有新東西啊  C3會場直擊

主持 會由 VINCE 同 兩位 客席主持
為我地到會場  為各個矚目產品 來個介紹
個人推介  大家要留意 第二部份
訪問酸雨設計師的環節啊

另外  玩物分享群組既馬莎  亦再次披甲上陣
為日報作客席主持   萬謝啊

因為傳片到 YOU TUBE 要點時間
勞煩大家可以暫時到 玩具日報 臉書 收看直播片段

小弟會將連結貼上

[size=15.9075px]

https://www.facebook.com/toysdailyhk/
日報臉書連結  大家有胸可以訂閱和讚一下啊
當然  追蹤埋就更好呢 ☺
千值鍊隻龍王丸中哂!今次大噴血啦!
由於家中部老爺機發皮 4 .... 經過 19幾次 既 rendering ... 終於可以出到片 la ... :70:
YouTube 版發布,大家可以一次過睇晒 C3AFA Hong Kong 2018 la ... 原來我地拍下拍下都成個幾鐘 ... 唔知有冇版友會真係睇晒呢 ...
:69:

https://youtu.be/IxNR7_h3kGE