Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 特撮英雄學院-平成傳說之始 光之巨人 超人迪加

「特撮英雄學院」
昭和的超人80後,超人的電視番組一直處於停止製作狀態。直至平成的1996年,超人系列的30周年。圓谷再次啟動了超人系列製作,一位有別於光之國巨人- 超人迪加。 迪加為沈寂了的特撮界,再次帶起了另一股熱潮。

迪加 三大形態

古代黑暗巨人

既然有新既傳說,日報視頻亦安排左新主持加入。希望為大家帶黎新感覺 ^_^
如果好睇,記得訂閱我地頻道啊  笑

特撮英雄學院:平成傳說之始  光之巨人 超人迪加

主持:白狼、OWAN(共童体)

製作:正義聯盟 復仇者聯盟 神盾局 都未回覆  .....得 Vince  

真係唔講都唔知原來迪加有咁多故事!!

新主持都講得幾好,對答都算流利啊!!

☺☺ 謝謝啊  發表於 4-2-2018 06:21 PM
終於有時間睇,希望這視頻能keep住,十分喜歡{:1_377:}
Thanks ALL OF YOU!!!
pastng 發表於 7-2-2018 11:36 AM
終於有時間睇,希望這視頻能keep住,十分喜歡
Thanks ALL OF YOU!!!

視頻 可唔可以 keep 住做就要睇下有幾多版友 支持 la。:67:
咁小弟都要留名支持下先, 好多時睇完D野都唔記得晒, 反而小師兄仲清楚過我地D老餅, 真心佩服, 期待下輯節目!