Toysdaily 玩具日報

查看: 11781|回復: 10

[3A/ threezero] 長城林梅 景甜 實拍 (29-Jan 更新)

小弟從TB入手, 覺得沒傳說中咁恐佈。
套甲同打底衫好靚。頭雕上色係麻麻, 面色太白,化妝唔太得。但我個人黎講可以接受。

出土圖實物, 驚驚??

强國人一出土就要即玩。靚女訓醒都要梳下頭啦。加少少髮泥, 1分鐘唔洗。

另外, 斗蓬要攝番落頸甲, 裙甲要放鬆一格拉番低D。

個頭JILL得唔錯, 不過出土時仍然嚇人, 斗篷無了原有版D摺紋。。 thanks for your sharing
景甜靚... 睇完金剛比你講多次...
403 forbidden~ cant see photos~
403 Forbidden
睇唔到圖
完全面目全非:72:
問題在於對7月14眼,眼線似足紙扎,眼肚OVER似中劇毒,神仙都救唔返
其實佢個樣另我想起另一專出女偶品牌phicen
hawker 發表於 29-1-2018 06:37 PM
其實佢個樣另我想起另一專出女偶品牌phicen

Phicen D頭真係越黎越差, 呢只的確油得唔好。8魚都值既,宜家係贵左D
Post 証明樓主為人心胸廣闊有容人之量
同時亦盡力搶救景甜將軍 將最美好一面向世人展示
奈何先天不足 神仙難救 見到隻野仍然令人搖頭嘆息
我響七仔睇咗display見唔係話好差加上唔訂都訂咗再差都入過嘅心態攞貨,老實以今時今日頭雕below合格,執執啲頭髮,咀加番光油,蒸蒸件被,小小改動後尚可,相比之下,華人女角頭雕上色,EB劉心悠已經係示範作品,當年係差在植髮,配件同素體