Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 martinyeah 於 8-7-2008 07:32 PM 發表
上yahoo 大把!!!!:50:

我仲以為你講街出左 忍唔住沖左出去:26:
原帖由 ckpole 於 8-7-2008 09:08 PM 發表
買到啦~:43:
雞旺2樓一set兩隻%^x:44:

http://lh4.ggpht.com/ccsopek/SHNpce5z32I/AAAAAAAAAP4/XDyjFucBSyY/s288/DSC0 ...

哩個價我覺得OK喇! 今晚係灣仔188見1隻要 @(* 呢~:52:
頭像被屏蔽
原帖由 ckpole 於 2008-7-8 09:08 PM 發表
買到啦~:43:
雞旺2樓一set兩隻%^x:44:

http://lh4.ggpht.com/ccsopek/SHN ... yjFucBSyY/s288/DSC0 ...

嘩.....快到你啊!!:50:
我都等緊賣比我個個人call我:43:
原帖由 martinyeah 於 9-7-2008 12:52 AM 發表

嘩.....快到你啊!!:50:
我都等緊賣比我個個人call我:43:

嘿嘿 其實我去到個時 行晒mk同現x點都冇...............
但就咁返歸又有點唔服氣 就走左去機鋪呆等...........:49:
等到8點幾再去雞旺時 就見佢岩岩返貨:34:
原帖由 ckpole 於 9-7-2008 01:08 AM 發表

嘿嘿 其實我去到個時 行晒mk同現x點都冇...............
但就咁返歸又有點唔服氣 就走左去機鋪呆等...........:49:

今次又賣得咁貴…:70:
原帖由 ckpole 於 2008-7-9 01:08 AM 發表

你同我一樣 super fan屎wo!!!!!:58:
我想問...你有無買齊曬 all 武裝神姬....
我好想買...Hobby限定 天使型 惡魔型..:no:
原帖由 nakeman 於 2008-7-9 01:44 AM 發表

你地覺唔覺...越出越貴....:Q
:80: 冋意
原帖由 nakeman 於 9-7-2008 01:44 AM 發表

第十彈將會更加貴:70:
原帖由 martinyeah 於 9-7-2008 02:37 AM 發表

你同我一樣 super fan屎wo!!!!!:58:
我想問...你有無買齊曬 all 武裝神姬....
我好想買...Hobby限定 天使型 惡魔型..:no:

沒有..........其實我是前一排先加入左神姬這個家庭的...
無記錯是第8彈出個陣時左右.............加上資金有限 ...
不過 無計啦 鬼叫我中第9彈的毒咁深......冇辦法唔沖出去買:43:
原帖由 ckpole 於 9-7-2008 06:56 AM 發表

沒有..........其實我是前一排先加入左神姬這個家庭的...
無記錯是第8彈出個陣時左右.............加上資金有限 ...
不過 無計啦 鬼叫我中第9彈的毒咁深......冇辦法唔沖出去買:43:

多唔多貨呀?我呢幾日都唔得閒出去買喔…:56:
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 9-7-2008 12:17 PM 發表
動漫展就來, 我都係個時先買 :42:

點解既?平d架?:65:
第9彈出了!