Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

頭像被屏蔽
:? What is it?
頭像被屏蔽
各大大好呀~小弟剛剛加入神姬行列~:52:
e+想入隻飛鳥,雪貂同Ach~5知有無大大知到邊到仲有?_?
同埋想問下如果花形@))入手會5會有得再平d:58:
p.s.最好平d- v-:43: :77:

頭像被屏蔽
哦~
5該5該:77:
我想問呢到講5講得神姬net 嫁:?
我想問點升class:45:
頭像被屏蔽
大件事...:(
我隻忍降左去EX:time:
點算?有無得升番?
EX有咩用嫁:?

回覆 2090# 的文章

所有唔合資格升級的都會落去ex, 去左ex是沒有什麼特別的, 一樣可以升到界限(但好像沒有s級的高),  而你去左ex之後的item/event 都有些是拿不到的, 比如說你那隻神姬在b級時落ex, 那你s,a,b級(b級的一部份)的東西/event就拿不到了,明未? 咁解決方法係del左隻神姬由頭再玩過 or 留來玩節慶event.

原帖由 jim 於 13/5/2009 06:02 PM 發表

class B: < lv 50 , win 10 in class C
class A : < lv 100 , win 20 in class B
class S : < lv 150 , win 30 in class A

I get only 1 S class  :unhappy:

我1隻都沒有, 最多都只是a級, 而且好似愈來愈難升, 愈多神姬愈難升:no: .
頭像被屏蔽
唔知幾時先用得甲蟲呢??
原帖由 jim 於 14/5/2009 12:37 AM 發表

我依家有10幾隻, 玩成日都玩唔哂佢地D電 :70:

:time: 我都差無幾, 只是想把天使升上s級&#25886;支兵蜂槍合體
想問, 有沒有人知道 ■&#12450;&#12454;&#12479;&#12473;&#12461;&#12531;04 &#12473;&#12495;&#12510;set 鞋可以在那裡找到, 好似唔見晒:?
又係小弟~
我想問點出d 特別技嫁~LP 同 SP 點升:?
thx