Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 jim 於 30-12-2008 12:16 AM 發表

我都未買, 因為忍者限定, 所以一早訂左

新神姬都係等動漫展先買 :oh:

估唔到忍者咁貴, (好唔)好彩我老婆扣起晒D家用...:die:
呢隻多武器, 同黑修女各有所長..
動漫展太多人, tiger woman 实唔比我去.
原帖由 wostaney 於 30-12-2008 07:44 PM 發表

修女同護士~我真係未係香港見過~
我都係係日本入晒4隻輕裝~
:70::70::70:

修女護士當初賊船有, 2魚1.8草 each.. 諗住考慮一曰,跟住就冇咗修女喇:@
原帖由 wostaney 於 30-12-2008 07:43 PM 發表
太子大大~
你已新天使惡魔~ 係邊同幾錢入手?
可否pm我~
謝謝你

我都想知可否pm埋我!!thx!!
頭像被屏蔽

回覆 1816# 的文章

我都冇時間玩
原帖由 jim 於 19-1-2009 12:55 AM 發表
有無人玩緊 神姬隻GAME, 近排我無玩到 :26:
http://www.shinki-net.konami.jp/event/winter_festa02/winter_festa.html

全部裝備都打到了:DD
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 20-1-2009 12:20 PM 發表
我dl左成5個小時都未update 完 :79:

大大你真係好耐冇玩喎:58:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 21-1-2009 12:52 AM 發表

終於 UPDATE 完, 但係點打先有 ITEM ?

去到BACK-END SERVER, 無鑽石姬, 過唔到 :26:

什麼item?
可參考
http://www33.atwiki.jp/2chbattlerondo/pages/291.html
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 22-1-2009 12:46 AM 發表
忘記左去神姬WIKI, 而家可以打RARE ITEM 了, 不過BLACKEND 依然過唔到 :26:

原來有人和我一樣有玩:43:

呢次活動D野我都打哂LA~~

最初以為果3本書係要黎送白忍者既~點知原來係大佬既3招大絕.......

PS:我一隻鑽石都無,最高果隻都係LV155~但係都可以打完BLACKEND,
最主要都係要有幾種特化型既神姬就可以過到LA~(有攻命型,防型,AS火箭炮型既應該可以過哂):71:
原帖由 mosesmak 於 23-1-2009 12:34 AM 發表

原來有人和我一樣有玩:43:

呢次活動D野我都打哂LA~~

最初以為果3本書係要黎送白忍者既~點知原來係大佬既3招大絕.......

PS:我一隻鑽石都無,最高果隻都係LV155~但係都可以打完BLACKEND,
最主要都係要有 ...

我都打哂:)
不過我有用鑽石姬:ar:

昨日幫女女換衫:love:  (玉兔, 三盆黑)

順手換pose玩大鉗:D
頭像被屏蔽