Toysdaily 玩具日報

查看: 20834|回復: 9

[詢問] 新手請教,買了HOTTOYS訂單後 怎知道己經派貨了?

第一次買首日訂單
如果派貨了的話
邊到可以最早知道己經派貨了?可以去拿
求解答!!謝謝
張單係自己資料就睇手機短訊或email
如果係向别人買返來就留意secret base facebook公布或呢度
直接打電話去SB問啦!
Email,短訊或facebook留意下
留意FB SB 或HOTTOYS專頁.
想問下想改資料得嗎?個賣家未必通知到我,個電話又唔係佢的
stockholder 發表於 5-3-2018 12:11 PM
留意FB SB 或HOTTOYS專頁.

我有睇,好似唔覺有講派貨,專頁係唔係唔同佢一般個 fb ?
newnov 發表於 24-7-2018 10:36 PM
想問下想改資料得嗎?個賣家未必通知到我,個電話又唔係佢的

好似可以,不過要比50草佢改
newnov 發表於 24-7-2018 10:41 PM
我有睇,好似唔覺有講派貨,專頁係唔係唔同佢一般個 fb ?

以我所知,Hottoys 有兩個Facebook Pages,一個係Hottoys,另一個係Hottoys Secret Base。通常後者出貨時會有通知
pHil 發表於 25-7-2018 06:48 PM
以我所知,Hottoys 有兩個Facebook Pages,一個係Hottoys,另一個係Hottoys Secret Base。通常後者出貨時 ...

Thx. 原來有兩個 fb ,唔怪得知啦,不過其實而家都好少用 fb