Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 玩具日報視頻-模型部屋 觀塘區裡的模友綠州 模型谷

大部份的香港朋友 居住環境都比較擠迫  有時想組個心頭好模型  為她上個色  其實會是一件挺奢望的事
一班有心人  他們就成立了一種共享空間和工具的地方  去給予這批模型友一展身手  亦可以從中認識到新同好
今集 日報視頻 模型部屋 會介紹 觀塘裡的模友綠州 模型谷 ^_^

https://youtu.be/GYXhRxhhU8I

***玩具日報視頻 節目表***
仲以為模型部屋摺埋添,咁耐無更新...

原來仲有,一定支持!!

遲些睇!!
Lau 發表於 29-12-2017 09:14 PM
仲以為模型部屋摺埋添,咁耐無更新...

原來仲有,一定支持!!

☺其實每個星期五 日報視頻都有更新架

不過上兩星期 出左新節目  機械人研究所啊  都請大家多多支持啊

日報視頻 節目表 (每星期五更新)

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... page%3D1&page=1

睇完

只睇門面,睇唔出係模型制作室啊,或者我見識少...

裡面的工具都好齊全啊,又近我屋企呢!!
when i see 玩具日報視頻-模型部屋 觀塘區裡的模友綠州 模型谷 , please tell me 模型谷 address
chuntaky1 發表於 31-12-2017 05:23 PM
when i see 玩具日報視頻-模型部屋 觀塘區裡的模友綠州 模型谷 , please tell me 模型谷 address ...

九龍觀塘成業街19-21號成業工業大廈13樓20室