Toysdaily 玩具日報

查看: 14554|回復: 15

[其他] 2017 Darknight年結,預祝各同好聖誕快樂,新年健康

2017 Darknight年結,預祝各同好聖誕快樂,新年健康
我16年中退倉,Rocket 浣熊是我最後一張單,正式同HT分手成功了。當然會玩12”,但要精精精收~ 為了省錢又消磨時間,也會多些自組自創~ 這年陰差陽錯也去不了Toy Soul,只好自J一些舊圖,預祝各同好聖誕快樂,新年健康

吃白果的 <強殖機甲>  翻Medicom烙印頭+PG Unicorn,花了我半年時間呢

外拍美國巨腸~

想精收科幻系,但真真不便宜~ 可能自己用高達骨架+12”Body改件會便宜許多/消磨多些時間吧~

另外一些主題,由組合進而享受創造的過程~

{:1_377:} 好正,Merry X'mas
上年的還記憶猶新
Is your Millennium Falcon from Bandi Model?
雪雪聲又過左一年,大家來年繼續努力啦!
祝願各位聖誕平安

大家咁話. 先梨個平安夜快樂~

我上年的已無嘜印象... 啲錢係咁倒落海~~~~~~~~
chankb 發表於 24-12-2017 08:49 PM
Is your Millennium Falcon from Bandi Model?

係呀~ 第一款... 大隻新果款算數啦... 鬼有位放...
bigtomm 發表於 24-12-2017 10:29 PM
雪雪聲又過左一年,大家來年繼續努力啦!
祝願各位聖誕平安

咁又一年... 其實都幾唏噓

盼望新年勝舊年~ 新年快槳~
darknight 發表於 24-12-2017 11:29 PM
咁又一年... 其實都幾唏噓

盼望新年勝舊年~ 新年快槳~

師兄好耐無見,點解FHC個Forum上唔到?

我最近入o左三隻TDK 1/4 西裝版Bruce Wayne
仲入o左隻Medicom MAFEX BATMAN BEGINS Suit
等緊出年笨大部1/12 BAT POD同HT隻1/4 BATMAN BEGINS

至於Medicom MAFEX隻3.0 TDK BATMAN同2.0 Rises版Catwoman應該都會扑鎚(雖然無訂…)
張張精品呀!聖誕快樂~
:love:
孫行者 發表於 25-12-2017 03:19 AM
師兄好耐無見,點解FHC個Forum上唔到?

我最近入o左三隻TDK 1/4 西裝版Bruce Wayne

FHC因台灣早前大停電SERVER鎖死重開不能
CERTIFIED DEAD 了.....

1/4我全賣了~....

版主變返樓主..囧  發表於 25-12-2017 08:24 PM
Dick.Po 發表於 25-12-2017 06:26 AM
張張精品呀!聖誕快樂~

多謝DICK PO兄.

MERRY CHRISTMAS
個櫃好正咁啵{:3_144:}

只係租... 將最愛留身邊  發表於 25-12-2017 11:11 PM