Toysdaily 玩具日報

查看: 9629|回復: 20

[個人收藏] 聖誕前兩入舊模 FG1/144 Mobile Goohn 及1/100 Agguguy

聖誕前兩入舊模 FG1/144 Mobile Goohn 及1/100 Agguguy
之前MISS左, 已經冇諗到遇, 竟然又出現係眼前, 價錢又平. 正.
Mobile Goohn 都易砌,但真係好素
Agguguy 對我黎講就有D難度{:1_376:}
想入埋 1/144 Agguguy, 不過最好出HG喇
Mobile Goohn 都想佢出HG

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
隻MG...mobile goohn 在那裡可以買到 ?好平wo...:handshake:
hompage 發表於 24-12-2017 04:38 AM
隻MG...mobile goohn 在那裡可以買到 ?好平wo...

FG Mobile Goohn 係煙屎點入, 上第二層電梯左手邊D舊玩具店, 果時仲有3盒到, 而家唔知仲有冇.
見佢MG CROSSBONE FULL-CLOTH都係唔洗2魚.
如果我未入, 都會入
mf_c2000 發表於 24-12-2017 11:45 AM
FG Mobile Goohn 係煙屎點入, 上第二層電梯左手邊D舊玩具店, 果時仲有3盒到, 而家唔知仲有冇.
見佢MG CRO ...

謝謝通知。。
不過少貨應該send message ma:p,爆了又有人啱就。。。。:59:
mf_c2000 發表於 24-12-2017 11:45 AM
見佢MG CRO ...

去完,不是賣古董價0個間?
放得當眼嗎,不過行哂幾間都吾見。。。:59:
hompage 發表於 25-12-2017 05:39 PM
放得當眼嗎,不過行哂幾間都吾見。。。

扶手電梯上去果排店, 有賣D古舊合金.
佢直頭放係佢舖頭門邊
等睇潘sir出手 ^_^
1比100 SM 鞭蟹很少見,請問分色好嗎?1/2定3種分色?在那裡買?
Agito 發表於 1-1-2018 07:48 AM
1比100 SM 鞭蟹很少見,請問分色好嗎?1/2定3種分色?在那裡買?

2017年年尾,深水埗幾間玩具舖都有再版 1/144及1/100既舊模型,
不過呢D會好快冇, 我第一次見到冇買, 之后想買就冇晒.
好彩再返貨, 我反而想入1/144, 因為HG出既蟹齊D.
呢隻鞭蟹有兩隻色, 淺啡及灰色.
hompage 發表於 25-12-2017 05:39 PM
放得當眼嗎,不過行哂幾間都吾見。。。

前幾日去睇, 仍有模型擺賣, 不過呢隻就冇晒.
1比100 鑽地蟹,拳手蟹再版經常見,反而SM蟹很多年長期都唔見有再版賣,慶幸今日在玩具模型倉入了,相信這款SM蟹出MG的機會非常渺茫,連HG/HGUC都未出過。
依啲古懂真係好有挑戰性
Agito 發表於 1-1-2018 05:49 PM
1比100 鑽地蟹,拳手蟹再版經常見,反而SM蟹很多年長期都唔見有再版賣,慶幸今日在玩具模型倉入了,相信這 ...

我都好想B記出晒呢類蟹形既HG.
森山大盜 發表於 1-1-2018 06:16 PM
依啲古懂真係好有挑戰性

冇錯, 所以到而家仲未有心理準備開工~
mf_c2000 發表於 1-1-2018 07:08 PM
冇錯, 所以到而家仲未有心理準備開工~

因為你打算改埋件, 所以先遲遲都未砌?