Toysdaily 玩具日報

查看: 15577|回復: 15

[玩具攝影] 即爆SHF STARWARS REY 頭雕!

STARWARS 呢條LINE真心買得過呀~
{:1_221:}

{:1_377:} yes 希望出最後造形Luke 同公主.....
實物個樣好過官圖
相頭非常似啊!
乜水嚟?見佢有光劍係咪同SW有關?個樣又有d似容祖兒,睇相都睇到面上d噴墨點點,不過淘寶貨即係淘寶貨,值幾十蚊嘅野點都唔可以要求太高
回魂啦啦啦

大家唔好誤會呀陳生啦, 其實佢係一個好like shf美系figure o既C hing分身, 佢其實專登用陳生出離曲線唱好笨大, 果位C hing有時又用其他分身為笨大護航, 用心良苦呀!

講回隻figure, 笨大shf SW系列面相真係好穩定地得, 但唔知點解Marvel果邊咁唔穩定, 有時仲慘不忍睹.
如果呢隻係淘竇貨, 孩記果一大批高低眼唔知呀陳生又有咩高見呢?
陳生覺得有威脅就會出現,亦是對對手的肯定!
呢隻SHF出得真係幾好,唔洗我再重塗過先啦...

bbq1120 發表於 22-12-2017 03:24 PM
呢隻SHF出得真係幾好,唔洗我再重塗過先啦...

yes,希望出返ep7 rey同Rogue one Jyn啦...

套戲一上隻 kyo ren冇曬...{:1_206:}仲想平平地先入.....
takeshi 發表於 22-12-2017 09:48 PM
yes,希望出返ep7 rey同Rogue one Jyn啦...

套戲一上隻 kyo ren冇曬...仲想平平地先入..... ...

我都想要同Rogue one Jyn呀!!!:sad:SHF既星戰真係好有質素,無乜甩漏,今次仲同電影上畫就出到貨真係一大驚喜!!!{:1_221:}
bbq1120 發表於 22-12-2017 10:15 PM
我都想要同Rogue one Jyn呀!!!SHF既星戰真係好有質素,無乜甩漏,今次仲同電影上畫就出到貨真係一大驚 ...

我 愛 Jyn 的程度仲高過Rey.:love:..:shy:...包括真人...:DD

SHF星戰正但角色太多儲吾曬....:help:
可以一入, 等一等個價
有無師兄見邊度仲有, 我去過IN'POINT都無呀