Toysdaily 玩具日報

查看: 13344|回復: 14

[非官方產品] MB06 Power Baser

呢隻野真是好重, 超過1KG, SIZE 好大, 同MP系列差不多, 跟原著相似度十分高.

外盒長方型.

內包裝

有兩支炮及付送文哥心臟(金屬).

付有MANUAL及能量咭.

背面.

合體之後十分長.

車頭可以變成人型.

人仔可動都不差.

車頭變為機械人MODE

背部合上人仔, 先似原著.

武器為兩支炮.

準備大合體, 問題來, 大合體個頭有條關節由後面裝上.

合體時要放在車仔頭雙腳中間, 好FIT位, 好難就得正, 攪左好耐.

終於合體成功.

頭有燈著, 但我無個款電.

背包都好大舊, 不過企得都好穩定.

期待裝甲面世.

這款真心覺得正,但合體後個頭好似細咗啲。
整體好正!  係人仔坐唔到上去??

謝謝正相{:1_377:}
pastng 發表於 20-12-2017 04:38 PM
整體好正!  係人仔坐唔到上去??

謝謝正相

人仔座唔到入去. {:1_203:}
好一個背包客
想問下師兄, 我個隻想合體時, 隻仁萊放唔晒落大身驅嘅底座 (即係個正方形位), 請問係咪正常呢?
tysss 發表於 20-12-2017 10:31 PM
想問下師兄, 我個隻想合體時, 隻仁萊放唔晒落大身驅嘅底座 (即係個正方形位), 請問係咪正常呢? ...

正係放到,你睇下前後左右是否有位頂住,慢慢睇好d位,應該放得落。
馬仔 發表於 20-12-2017 11:42 PM
正係放到,你睇下前後左右是否有位頂住,慢慢睇好d位,應該放得落。

唔該晒師兄, 等我搵機會再試下先 (因為入咗盒唔俾得太座知, 搵日等佢唔係屋企先再試......)
tysss 發表於 22-12-2017 01:18 AM
唔該晒師兄, 等我搵機會再試下先 (因為入咗盒唔俾得太座知, 搵日等佢唔係屋企先再試......) ...

哈哈,要玩到佢唔響到先玩得,慘。

我個日玩緊個時,仲問老婆隻野靚唔靚。

要對正肚下白色位,要平放先插得入。
馬仔 發表於 22-12-2017 08:02 AM
哈哈,要玩到佢唔響到先玩得,慘。

我個日玩緊個時,仲問老婆隻野靚唔靚。

等攞埋盒超力返去嗰陣睇你仲問唔問得出口:he:
wwwkcc 發表於 22-12-2017 02:47 PM
等攞埋盒超力返去嗰陣睇你仲問唔問得出口

哈哈, 隻DX超力是老婆送, 聖誕禮物.
馬仔 發表於 22-12-2017 02:59 PM

OMG! So Sweet ~~:Q
馬仔 發表於 22-12-2017 02:59 PM

你就好啦師兄, 問題唔係錢, 而係件嘢佔嘅空間真係好大鑊......
依隻真係好嘢黎, 希望快啲出埋GODBOMBER啦. OVERLORD 已經有灰樣睇, 都好正.
tysss 發表於 22-12-2017 11:16 PM
你就好啦師兄, 問題唔係錢, 而係件嘢佔嘅空間真係好大鑊......

掉左個盒, 其實唔係佔好多位.............{:1_205:}