Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: MAX

●TERMINATOR - JUDGMENT DAY -●

.................:78:
T-700 同 T-800 門牙都係雕咩左.....

希望HT之後唔好咁懶....
攪攪個頭先出T-800 / T-RIP
原帖由 Jimy 於 5-6-2009 11:50 AM 發表
T-700 同 T-800 門牙都係雕咩左.....

希望HT之後唔好咁懶....
攪攪個頭先出T-800 / T-RIP

門牙唔齊整哩樣野....我幾乎係討論區每見一次HT隻TERMINATOR都會講一次....
HT改模出T-700都唔修正翻....仲話自己有誠意,,,體貼玩家.....唉....嘥X氣.....:45:

等佢改...?我走去買多兩隻新世紀合金嘅T-800好過....人地個隻個頭靚好多.....
其中一隻已經改左眼有燈....改好晒會貼相同大家相分享.....

回覆 33# 的文章

我都有考慮過果款T-800~
但「新世紀」款T-800 d手指係fix死咗...比較冇咁「壯」咁...
我試過問人借上手「的」下佢, d合金成份真係堅~(我估有不下70%係金屬)

回覆 34# 的文章

新世紀佢係輸在對手掌....官方自稱全隻有90%係金屬....玩起上黎扎實好多...
HT個隻雖然手指可動...不過渣大鎗D手指冇力HOLD實....
同埋HT隻T-800好易爛...手指同大比油壓都斷過(已修復)....