Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Toy Kid 玩具童新居入伙 128 - EnterBay 風雲

#入伙 128 - EnterBay 風雲
可能你唔睇馬Sir 的天下畫集, 但風雲相信你一定聽過。其實小弟覺得,小說版的風雲更加細緻地描寫風雲的故事,更加打動人心!而這雙港產的Figure, 雖然質素不能跟日本相比,但這個size的可動産品唯有這個,所以我都收藏了。

我記得呢對野做特價時氣壞好多人。
bigtomm 發表於 16-9-2017 02:20 AM
我記得呢對野做特價時氣壞好多人。

我都是特價買的, 請問師兄原價好貴?
咁師兄有冇入Mark哥收藏?{:1_223:}
wwwkcc 發表於 16-9-2017 09:27 AM
咁師兄有冇入Mark哥收藏?

咁又未遇到 Mark 哥啊!:(
當年記得好多師兄投訴容易扭斷左股關節,之後Enterbay就做大特價了.
nugudam 發表於 16-9-2017 06:05 PM
當年記得好多師兄投訴容易扭斷左股關節,之後Enterbay就做大特價了.

好彩我那兩隻暫時無出事.....touch wood...
toykid 發表於 16-9-2017 02:43 AM
我都是特價買的, 請問師兄原價好貴?

當年會場有試玩, 舞完, 真心覺得好貴~ 不過買的是情懷, 貴都無計 .