Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 「SUPER MINIPLA」Super食玩【恐龍戰隊】獸騎神 King Brachion PB限定

https://youtu.be/9nx0KklgGiI
貴過我剛剛買既迷你超任.....{:2_249:}
stonekeung01 發表於 5-10-2017 12:19 PM
獣騎神キングブラキオン
それでは単体の画像からご紹介していきます。

訂了勇者王J艦,都feel到畀錢時會赤,恐龍戰隊買了1.2吾買埋這激鬥戰車又,價錢又差不多咁費,實會赤上加多赤。。。:59:

不過這兩套大野砌了出來放那裡。。。:ice:..個盒無PG大都兩盒普通兩盒MG掛。。

其實獸拳,轟轟的犀牛同艦都要這size先啱比例呢。。:74:

12960yen...真係要好有愛

PBHK
[關於Premium Bandai限定Super Minipla獸騎神 雷龍皇的通知]

由於版權事項已經完成,我們將預計在明天10月11日(星期三)下午約03:00正式開始接受大家預訂。

售價為$840(不包括運費),每人最多只可以購買2隻。

請注意,供應數量有限,如果反應良好,我們會嘗試跟日本方面作爭取數量及調整。如有資料更新,必定在這裡告知。

Bandai Candy Toy Hong Kong

https://www.facebook.com/bandaicandytoyhk/

stonekeung01 發表於 10-10-2017 03:48 PM
PBHK
[關於Premium Bandai限定Super Minipla獸騎神 雷龍皇的通知]

整完先講版權 呢個就係玩具爛尾原因?
yoffy0112 發表於 10-10-2017 05:28 PM
整完先講版權 呢個就係玩具爛尾原因?

我估應該係講緊日本PB同香港PB之間嘅版權問題(例如啲相之類),咁大間廠點會整完個辦開埋訂先同你傾版權
lagann 發表於 10-10-2017 05:55 PM
我估應該係講緊日本PB同香港PB之間嘅版權問題(例如啲相之類),咁大間廠點會整完個辦開埋訂先同你傾版權 ...

可能係販賣權...國內販賣定亞洲販賣果類...
lagann 發表於 10-10-2017 05:55 PM
我估應該係講緊日本PB同香港PB之間嘅版權問題(例如啲相之類),咁大間廠點會整完個辦開埋訂先同你傾版權 ...

哦 明白 唔該師兄  原來日本PB同香港PB 唔係共通@@

PBHK
SUPER MINIPLA BRACHION W/O GUM
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop/item-1100006849

明明係大型高階模型
為咗避稅...
搞到又塞兩粒口膠入去
仲玩電動喎

幾時到大連王呀
我勁鍾意隻玄武/龜
{:1_203:}
隻 長頸龍 又出奇地易訂。真係同 MB 果 d 差好遠。
aeroplane8340 發表於 11-10-2017 10:44 AM
明明係大型高階模型
為咗避稅...
搞到又塞兩粒口膠入去

好似話咁樣就可以唔使MADE IN JAPAN ????

boxart

battery .....................{:1_206:}
size..........................:47:
price........................:44:

still call candy toy....................{:1_200:}