Toysdaily 玩具日報

查看: 12881|回復: 27

[玩具報告] The DARKZONE Agent Tracy開盒報告

終於到手,當初只為套女裝衫先訂,所以訂普通版就算,更無諗過出報告,但開盒玩左一陣,發覺呢間細廠好用心制作,真心要讚揚一下,睇下小弟的開箱文有無毒到你地出手啦!!!:^

外盒包裝,燙銀字,OK啦!{:1_218:}

盒內有窗口可睇到玩具,再分三層吸索...

主體不過不失,腳有點過幼,牛仔褲太窄,極度影響大脾活動...{:1_222:}

面相對得住價錢,起碼同個樣版比都接近.{:1_377:}

同模特兒比都有6-7成似:shy:

跟住件外套,呢件車得好靚,貼身之餘又唔影響上身活動能力.:58:

仲要扣晒都極岩身,呢個紙樣做得真好.:78:

再講裇衫,係分兩件的,黑色係中肘,啡色係運動內衣,好勁!!!:p

之後對鞋,真係分件車埋加鞋洞穿鞋帶架...:handshake:

全裝備相一張{:1_203:}

個背包真係用得架,大部份地方都開到用.{:1_202:}

機關槍可裝拆,槍可退堂回彈.:)

彈匣透明可見到子彈.:love:

曲尺都可退堂同換彈匣:$

佢連燈都分幾件組裝,好仔細.:he:

輕裝上路,因為全裝備上身可能要玩4個鐘,遲D慢慢再玩...:D

多謝收看,BYB,BYB:77:

睇唔到相呢
師兄可否update下,好想睇呢
ho_mikehk 發表於 10-9-2017 12:42 PM
睇唔到相呢
師兄可否update下,好想睇呢

攪佢唔掂,大家咁樣睇住先,呢到上傳太麻煩了,下次都係唔開POST了...
多謝師兄靚相,睇到我流哂口水想入返隻添,我暫時得第一隻
ho_mikehk 發表於 10-9-2017 06:17 PM
多謝師兄靚相,睇到我流哂口水想入返隻添,我暫時得第一隻

再整左一次,我用電腦就睇到,用手機就唔得,好X麻煩,咁樣上傳真係有團火都吹熄...

入返正題,我反而無第一隻,但男既我未有後追既衝動,呢隻真係令我改觀,最初訂佢時諗住換頭,依家個頭雕我覺得幾靚,就咁DISPLAY玩下先...
bbq1120 發表於 10-9-2017 08:51 PM
再整左一次,我用電腦就睇到,用手機就唔得,好X麻煩,咁樣上傳真係有團火都吹熄...

入返正題,我反而無第一 ...

我覺男第一隻好值得入,呢間廠真係出得超有心機,我覺正過大廠出
bbq1120 發表於 10-9-2017 08:51 PM

入返正題,我反而無第一 ...

呢隻個造型係靚嘅,不過可能啲衫太貼,所以真係影響佢嘅活動能力,除咗呢個問題之外,有啲位嘅設計的確係有少少問題,例如背包或者槍袋嘅車線真係影響到配件嘅安裝,要自己動手拆線先得!
呢個系列三隻我都有齊晒,坦白講,最靚嗰隻係第二隻消防員,超detail得嚟仲要配件充足,仲帶有效果幾好嘅舊化,相比之下第一隻就有啲美中不足!如果你對呢個系列有興趣可以考慮吓!

PS. 你upload相嘅問題,我建議你盡量用啲網上相簿再pose啲相嘅link去出post會方便啲!咁手機都一定會睇到!
配件唔錯喎,想知幾銀入手
唔知換body得唔得呢?對腳太幼,好難睇。。。但上半身好fit,淨換下半身唔知得唔得。。。
想問師兄們旺角邊度有現貨,睇到忍唔到手喇
同意樓上師兄~ 小腿幼了一點, 整體精細, 係值得入!!!
codianno 發表於 11-9-2017 02:57 PM
唔知換body得唔得呢?對腳太幼,好難睇。。。但上半身好fit,淨換下半身唔知得唔得。。。 ...

問題係換咗個body你要搵翻條褲夾翻,原本條褲太fit其他body對腳粗啲都著唔落!
ho_mikehk 發表於 11-9-2017 03:23 PM
想問師兄們旺角邊度有現貨,睇到忍唔到手喇

你試吓皆旺地庫有無!
pnchan 發表於 11-9-2017 10:33 AM
呢隻個造型係靚嘅,不過可能啲衫太貼,所以真係影響佢嘅活動能力,除咗呢個問題之外,有啲位嘅設計的確係 ...

我改左用FB連結,好左DD,不過我自己用電腦睇,D相變形,好煩,由佢算,下次都係唔分享攪咁多野,上一上傳D相再打字都用一/兩個鐘,小D愛都攪唔掂...{:1_237:}
pnchan 發表於 11-9-2017 05:18 PM
你試吓皆旺地庫有無!

謝謝師兄資料,聽日去望望先