Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖

[GUNDAM] 【老模時代MSV】1/144 會放臭彈的渣古

呢隻佈雷型渣古小弟都有訂robot魂版,不過估唔到老模版身型比例咁好!
正如樓上有師兄所言,背包果D宇宙機雷真係幾似汽水罐,小弟強烈建議B社推出「可口x樂」和「百x可樂」專用佈雷型渣古,再將機身和機雷油成藍色或紅包,到時肯定超好賣啊!

係呢隻, 有1/144同1/100.
咁又係, 真係唔知出唔出
THOUTHER 發表於 9-9-2017 06:14 PM
呢隻佈雷型渣古小弟都有訂robot魂版,不過估唔到老模版身型比例咁好!
正如樓上有師兄所言,背包果D宇宙機 ...

不如B社玩大d同可樂公司合作推出人咁高的佈雷渣古人型汽水販賣機吧
不過要解決背包盛載可樂唔多的容量問題

mf_c2000 發表於 9-9-2017 07:03 PM
係呢隻, 有1/144同1/100.
咁又係, 真係唔知出唔出

買咗穩陣d

我有細冇大

MS-06E Zaku Recon: Bandai Mobile Suit Variation 1/144 (MSV11) 1983
1/100 MG Zaku Tank Review

mf_c2000 發表於 7-9-2017 07:09 PM
我仲考慮買唔買隻觸鬍怪,
定係等佢出HG 版

觸鬚怪又名S M蟹,有幸舊年在模型X買到1比100舊模,呢款1比100好少見。