Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 1/4th Joker Head Sculpt (4 Facial Expressions with Rooted Hair)

body係副廠..後悔以前冇買enterbay,當然都有後追Hottoys...但實在等唔切啦... 所以自己都想整返"幾"個表情試吓植髮, 轉表情電腦畫真係方便好多~~^_^ 植髮植到想喊..成手膠水周圍頭髮..中途想過放棄...算啦開咗頭為有死惦佢.最后都認到小丑卦..可惜Printer質素有限皮膚紋出不足...再加上個人上色未到家-_-(有極大進步空間)..但制作過程係好玩架~ 多謝欣賞~^_^

有其他相有製作過程
https://www.facebook.com/MarcoWo ... M5UYoUo&pnref=story

睇唔到............

好heavy metal feel. Nice try Ching!
deeyuk 發表於 4-9-2017 01:17 AM
好heavy metal feel. Nice try Ching!

師兄你呢句 : 好heavy metal feel
真係貼切到不能:DD
好嚇人:69::69:
好有個人風格,好鍾意個大叫樣。
想問師兄頭髮搵咩膠痴上去?

AA膠…囧  發表於 5-9-2017 01:05 AM
Very nice! {:1_377:}
akiaki 發表於 5-9-2017 12:06 AM
好有個人風格,好鍾意個大叫樣。
想問師兄頭髮搵咩膠痴上去?

AA膠咋....成手都係~~