Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys Star Wars 1/6 Anakin Skywalker

這一個人偶的質素也相當好
nela 發表於 1-9-2017 06:22 PM
SW ....我都唔少架

new hope 差唔多全齊(係D不同品種stormtrooper除外)

我就除左3隻舊兵,其他全部兵吾入...淨選角色入都頂吾住...:60:
差不多有十年了的入魔版

有冇巴打知道開訂到幾時呢?要星期五先番到香港....Thanks!!
SW 呢個又係一個無底深潭黎,講真呢個ANAKIN 真係好靚仔,之前個老伯加黑武士套裝已經好心動,但都忍手..因為一入就又會上癮...但雖然咁講..我都已入左R2D2同埋老版HAN SOLO  加朱兒套裝...再咁入落去我真係會死得..都係再忍手...忍忍忍忍..
仲有無得訂?

琴日仲有...........
slimkakit 發表於 3-10-2017 09:29 AM
琴日仲有...........

我5/10訂了,要下年尾才出貨。
就出大貨??{:3_144:}
過年前係咁找數,未過元宵已嘔了-肚血,轉頭又話預告揼血丨無言
spiderman delux 和這隻好似還未有得取??為何那麼慢
iamsamuel28 發表於 14-3-2018 07:31 AM
spiderman delux 和這隻好似還未有得取??為何那麼慢

唔夠隻mk6………等左18個月仲未有………………攞埋手頭啲單都儘量唔大愛唔訂了,得個等字。